horoskop

Ovan

Ovan

POSAO: Trpite veliki pritisak od strane nadređenih i niste sigurni koliko ćete još moći da izdržite na istom radnom mestu. Moguće je da ćete uskoro težiti većim promenama.

LJUBAV: Pokažite otvoreno partneru kako se osećate ako želite da se neke stvari između vas menjaju. Nije vreme da na bilo koji način skrivate svoja osećanja od voljene osobe.

ZDRAVLJE: Čuvajte svoje zube. Ukoliko se pojavi bilo kakav kvar, makar bio i sitan, odmah se javite vašem stomatologu. Takođe, podložni ste tegobama sa osetljivom kožom.
Bik

Bik

POSAO: Maksimalno ste posvećeni obavezama i želite da ostvarite pomak na polju posla. Pred vama je povoljan dan u kojem možete biti dobro organizovani oko poslovnih obaveza.

LJUBAV: Ne pada vam teško da preuzmete inicijativu u odnosu sa voljenom osobom, važno vam je samo da se bliskost ne izgubi. Ukoliko ste slobodni, prija vam osoba rođena u znaku Device.

ZDRAVLJE: Ukočenost u predelu vrata i ramena bi mogla da vas prati. Masaža bi vam i te kako prijala. Ukoliko ste skloni skoliozi i sličnim stanjima obavezno se posavetujte sa fizijatrom.
Blizanci

Blizanci

POSAO: Nemojte da verujete saradnicima sa kojima nemate neku zajedničku prošlost u poslu kojim se bavite. Poznanstva iz novijeg perioda bi mogla da se ispostave kao problematična.

LJUBAV: Dolazi vam susret sa osobom sa kojom će se stvoriti veoma jaka hemija i privlačnost. Moguće je da će vam trebati više vremena kako bi se ohrabrili da napravite prvi korak.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa bubrezima. Postoje naznake za pojavu peska, kamena i sličnih stanja. Na vreme posetite lekara ako primetite bilo kakve tegobe.
Rak

Rak

POSAO: Biće vam potrebno mnogo strpljenja kako biste mogli da dođete do ostvarenja svih vaših planova. Potrudite se da tokom današnjeg dana ne donosite nagle odluke.

LJUBAV: Pustite da se stvari spontano odvijaju, kada je u pitanju zbližavanje sa osobom koja vam se dopada. Nemojte da forsirate ili da budete napadni jer možete biti pogrešno shvaćeni.

ZDRAVLJE: Smanjite unos slatkiša jer biste u suprotnom mogli da izazovete niz zdravstvenih problema. Vreme je da se malo disciplinujete po pitanju ishrane i navika.
Lav

Lav

POSAO: Finansijska situacija se postepeno popravlja i konačno imate pravi osećaj olakšanja zbog toga. Možete da očekujete da će vam posao lakše ići tokom današnjeg dana.

LJUBAV: Partner vam je veran, i maksimalno posvećen odnosu sa vama. Uživate u pažnji koju dobijate od njega. Možet da očekujete prepuštanje veoma pozitivnim emocijama sada.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa vrtoglavicom. Preporuka je da se ne forsirate, da uzimate dovoljno hrane i vode i da mirujete. Nagli pokreti kao i preterana fizička aktivnost vam ne prijaju.
Devica

Devica

POSAO: Važno je da učite na greškama i da ih ne ponavljate. Pokažite i sebi i drugima da ste spremni da napredujete. Vreme je da se izborite sa ličnim kočnicama i nesigurnostima.

LJUBAV: Malo ste razočarani zbog nekih osobina koje je vaš partner pokazao. Moguće je da on više ne odgovara merilima vaše zamisli idealne osobe. Počinjete da razmišljate o prekidu.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate. Ne biste trebali da očekujete zdravstvene probleme tokom današnjeg dana. Generalno stanje je solidno a na vama je da se potrudite da tako i ostane.
Vaga

Vaga

POSAO: Uspeli ste da rešite neki problem koji ste imali na poslovnom planu i ponosni ste na sebe zbog toga. Možete da očekujete da ćete imati šanse za napredovanje kasnije.

LJUBAV: Imate potrebu da otvoreno pokažete emocije prema svom partneru. Moguće je da će ga to malo zbuniti. Ipak, potrudite se da mu stavite do znanja da ga nećete pritiskati.

ZDRAVLJE: Mogući su manji problemi sa nogama, zglobovima, kolenima ali i sa cirkulacijom u predelu nogu. Generalno možete biti skloni povredama, uganućima, problemima sa tetivama.
Škorpija

Škorpija

POSAO: Nije preterano povoljan dan za nove dogovore pa nemojte da očekujete velike promene danas. Potrudite se da se pozabavite samo sa najosnovnijim obavezama sada.

LJUBAV: Prija vam pažnja koju dobijate od osobe koja vam se udvara ali je moguće da zapravo niste sasvim zainteresovani za vezu. Potrudite se da nikome ne dajete lažnu nadu.

ZDRAVLJE: Posetite lekara radi kontrole. Moguće je da ste pod uticajem nepovoljnog položaja planeta i da zato postoji sklonost ka negativnim reakcijama organizma i slabostima.
Strelac

Strelac

POSAO: Rešili ste se finansijskih poteškoća i sada vam sve ide mnogo lakše. Zadovoljni ste poboljšanjem koje ste ostvarili. Možete da očekujete da će vam u narednom periodu sve ići lakše.

LJUBAV: Očekuje vas zanimljiv susret sa jednom osobom sa kojom imate veoma jaku hemiju. Moguće je da ćete biti spremni da joj iskreno priznate svoja osećanja i namere.

ZDRAVLJE: Potrebno je da unosite više tečnosti. Jako je važno da vaš organizam ne dehidrira. Pokušajte da sebi napravite podsetnik oko toga koliko čaša vode se unosi dnevno.
Jarac

Jarac

POSAO: Veoma ste tvrdoglavi i nećete dopustiti da bilo ko utiče na vaše donošenje odluka na poslovnom planu. Ne želite da se bilo ko meša, hoćet da i pobede i porazi budu samo vaši.

LJUBAV: Ponekad ste skloni tome da preterujete sa negativnim stavom u komunikaciji sa voljenom osobom. Moguće je da vam nije lako da sa njom ostvarite skladan odnos.

ZDRAVLJE: Prijala bi vam masaža i opuštanje. Izbegavajte stresne okolnosti tokom današnjeg dana. Nađite vremena da pročitate neku knjigu ili da se malo posvetite sebi.
Vodolija

Vodolija

POSAO: Spremni ste za nove izazove na poslovnom planu.U sebi imate mnogo energije za dokazivanje. Možete da očekujete dan u kojem će vladati dinamična poslovna atmosfera.

LJUBAV: Moguća je prolazna avantura sa osobom koju ne znate preterano dobro. Ipak, ozbiljna veza vam nije na vidiku još uvek i važno je da budete spremni da pokažete strpljenje.

ZDRAVLJE: Veoma ste osetljivi danas, a samim tim i podložni problemima sa zdravljem. Potrudite se da se čuvate ali se i na vreme javite lekaru ako primetite bilo kakve tegobe.
Ribe

Ribe

POSAO: Moguće je da nemate najbolju komunikaciju sa poslovnim okruženjem i da ste prilično nezadovoljni zbog toga. U narednom periodu ćete ozbiljnije razmisliti o promeni posla.

LJUBAV: Možete da očekujete pozitivnu situaciju i jako lepe promene na polju ljubavi. Ukoliko ste slobodni, u vaš život ulazi osoba koja će vam pružiti mnogo ljubavi i pažnje.

ZDRAVLJE: Potrebno vam je više sna. Potrudite se da nađete dovoljno vremena kako biste se odmorili. Takođe, danas izbegavajte naprezanje bilo koje vrste jer vam to ne prija.