horoskop

Ovan

Ovan

POSAO: Moguće je da će ishod vašeg posla biti drugačiji od onoga što ste očekivali. Ipak, nećete biti nezadovoljni. Iako je nedelja uspećete da rešite neke probleme koji su vas mučili.

LJUBAV: Možete da se nadate zanimljivoj situaciji sa osobom koju ćete upoznati u nekom opuštenom okruženju. Spremni ste da flertujete ali ne žurite sa ulaskom u vezu.

ZDRAVLJE: Prijaće vam neki vid rekreacije. Potrudite se da organizujete svoje vreme tako da nađete uvek nekoliko minuta ili sati za vežbanje i rekreaciju koja vam prija.
Bik

Bik

POSAO: Pred vama je povoljan dan tokom kog biste mogli da ostvarite neki vid poslovnog napredovanja. Moguće je da ćete imati važan razgovor sa osobom od autoriteta.

LJUBAV: Emocije su vam sasvim stabilne i osećate se dobro zbog toga. Imate odličan odnos sa voljenom osobom i zadovoljni ste zbog toga. Ne očekuju vas bilo kakvi problemi na ovom polju.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate i zdravlje vam je sasvim stabilno. Nema pokazatelja za tegobe. Imate dovoljno energije za sve što vas očekuje i spremni ste za sve životne izazove.
Blizanci

Blizanci

POSAO: Možete da očekujete manji pad koncentracije tokom današnjeg dana ali nećete imati probleme na poslu. Potrudite se da nađete dovoljno vremena za pauzu i oporavak.

LJUBAV: Pred vama je dan tokom kog vam neće biti sasvim lako da pokažete svoje emocije. Moguće je da ste na neki način u sukobu sa samim sobom.

ZDRAVLJE: Mogući su manji problemi sa disajnim putevima. Povedite računa o mogućoj prehladi, kijavici, kašljanju. Ako se pojavi i povišena temperatura javite se lekaru.
Rak

Rak

POSAO: Finansijski niste u najboljoj situaciji ali se nadate da će vam se uskoro pojaviti rešenje. Želje će vam biti ispunjene. Možete da očekujete rešavanje problema na poslu.

LJUBAV: Imate neke strahove i nesigurnosti u vezi vašeg partnera. Trebaće vam vremena da odlučite da li ostajete sa njim. Ako ste slobodni nije povoljan dan za novo poznanstvo.

ZDRAVLJE: Problemi zbog stresa su mogući kod vas. Vi ste inače osetljivi i podložni psihosomatskim smetnjama. Potrudite se da u životu nađete emotivni balans.
Lav

Lav

POSAO: Niste sasvim sigurni kakvu odluku treba da donesete po pitanju svog posla. Treba vam neko vreme da o svemu razmislite dobro i da sve izanalizirate detaljnije.

LJUBAV: Ukoliko ste u braku nastavljaju se konflikti sa voljenom osobom. Moguće je da vas to mnogo opterećuje. Niste spremni da se razvedete ali ni da budete nezadovoljni.

ZDRAVLJE: Povedite računa o stomaku koji bi mogao da vam stvara probleme danas. probava vam je veoma osetljiva. Povedite računa o svojoj ishrani i pazite na svoje navike.
Devica

Devica

POSAO: Manjak volje utiče na vas tako da određene poslove odlažete u nedogled. Moguće je da vam treba više vremena da neke stvari završite. Nemojte da se opterećujete poslom.

LJUBAV: Odnos sa voljenom osobom ide uobičajenim tokom i na tom planu nemate nikakve probleme. Možete da očekujete sasvim miran i stabilan dan na ovom polju.

ZDRAVLJE: Moguć je manji pad imuniteta. Potrudite se da povećate unos vitamina C, čajeva, vode, odmarajte, izbegavajte napore, stres i posvetite se više svom zdravlju.
Vaga

Vaga

POSAO: Očekuje vas povoljan dan tokom kog nećete imati nikakve probleme i brige na poslovnom planu. Možete da se nadate sasvim pozitivnoj atmosferi na ovom polju.

LJUBAV: Veoma ste zaljubljeni i uživate u svakom trenutku sa osobom koju volite. Možete da očekujete pozitivnu atmosferu. Lepo se slažete i partner vam pruža mnogo ljubavi.

ZDRAVLJE: Imate mnogo pozitivne energije u sebi. Osećate se jako dobro u svojoj koži. Dobro raspoloženje lako prenosite na ljude oko sebe jer jednostavno zračite.
Škorpija

Škorpija

POSAO: Moguće je da vas neke stvari ometaju u vašim planovima i da niste baš preterano zadovoljni zbog toga. Pred vama je period u kojem su mogući manji problemi.

LJUBAV: Potrebno vam je neko vreme da sagledate stvari i da shvatite da li želite da ostanete pored sadašnjeg partnera ili ne. Ako ste slobodni, moguće je da se osećate usamljeno.

ZDRAVLJE: Grudni koš vam je osetljiv. Povedite računa o srcu i plućima. Ako se pojavi napetost ili bol u predelu grudi obavezno se javite vašem lekaru radi pregleda.
Strelac

Strelac

POSAO: Skloni ste pravljenju manjih grešaka, pa povedite računa o tome kada je u pitanju posao koji obavljate. Izbegavajte brzoplete reakcije i nagle odluke tokom današnjeg dana.

LJUBAV: Moguće je da će voljena osoba pogrešno protumačiti neki vaš gest i da ćete zbog toga imati manju svađu ili raspravu. Pred vama je faza u kojoj će biti razmirica i rasprava.

ZDRAVLJE: Osetljivi ste i podložni novim problemima. Zdravlje vam nije baš sjajno. Možete da očekujete da ćete u narednom periodu morati da se obratite vašem lekaru.
Jarac

Jarac

POSAO: Očekuje vas jako dobra poslovna prilika koju ne biste trebali da propustite. Možete da se nadate poboljšanju. Spremite se za nove izazove koje vam donosi naredni period.

LJUBAV: Potrebno vam je neko vreme da biste se odlučili između osobe sa kojom ste u vezi i jedne nove prilike koja vam se pojavila... Emotivna dilema vas jako opterećuje.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa prehladom, gripom, virusima, padom imuniteta. Generalno se ne osećate dobro. Potrudite se da što više odmarate i da izbegavate obaveze koje nisu neophodne.
Vodolija

Vodolija

POSAO: Imate utisak da autoriteti vrše neki vid pritiska na vas i to va opterećuje u velikoj meri. Ozbiljno razmišljate o promeni posla koja bi vam značila i finansijski i psihički.

LJUBAV: Ne dopada vam se to što je vaš partner neko ko ima veliku potrebu za kontrolom. Mogući su konflikti tokom dana. Potrudite se da ne ulazite u bespotrebne svađe.

ZDRAVLJE: Generalno se osećate malaksalo. Posvetite se sebi i svojim potrebama, poradite na zdravijoj ishrani i zdravijim navikama, stvaranju novog ritma spavanja i tome sl.
Ribe

Ribe

POSAO: Niste previše zainteresovani za bavljenje poslovnim obavezama i svoj fokus prebacujete na neke druge stvari. Nedelja je i rešili ste malo da se odmorite.

LJUBAV: Na ovom polju vas ne očekuju velike promene. Moguće je da na neki način više živite u mašti nego u realnosti. Niste spremni da se suočite sa okolnostima u kojima se nalazite.

ZDRAVLJE: Nervna napetost je naglašena. Možete da očekujete manje probleme sa zdravljem. Prijalo bi vam da povećate svakodnevni unos magnezijuma i kalcijuma.