horoskop

Ovan

Ovan

POSAO: Moguće je da ćete na neki način pomoći nekome od kolega u raspravi sa nadređenima. Ili ćete se zauzeti za nekoga ko je i vrlo nezavidnom položaju i problemu.

LJUBAV: Očekuje vas zanimljiv susret sa osobom sa kojom ćete moći da imate veoma strastvenu vezu. Pred vama su novi doživljaji. Spremni ste da iskusite novu ljubav!

ZDRAVLJE: Generalno dobro stanje na polju zdravlja vas očekuje i možete da očekujete da ćete biti zadovoljni. Horoskop vam je dobro postavljen pa vas i faktor sreće može pratiti
Bik

Bik

POSAO: Ukoliko se bavite sudskim pitanjima možete da očekujete pozitivan ishod. Generalno vam je povoljan dan za posao. Uspećete da ostvarite svoje planove danas.

LJUBAV: Prija vam osećaj slobode ali sa druge strane ne biste voleli zauvek da budete sami. Moguće je da ćete se upustiti u flert i novo poznanstvo samo da biste ubili dosadu.

ZDRAVLJE: Kolena su vam osetljiva i mogući su manji problemi sa nogama, zglobovima. Ukoliko se aktivno bavite sportom povedite računa da ne dođe do nekih manjih povreda.
Blizanci

Blizanci

POSAO: Nema razloga da budete zabrinuti za svoje poslovno polje. Uskoro vam dolazi podrška iz inostranstva. Spremni ste da uzmete veliki zalogaj i da preuzmete veliku odgovornost.

LJUBAV: Možete da očekujete zanimljivu situaciju sa jednom Vagom ili Vodolijom. Pred vama je povoljan dan za novu ljubav. Generalno vas očekuje povoljna faza za poznanstva.

ZDRAVLJE: Prija vam fizička aktivnost i bavljenje sportom. Vraćate se polako u kondiciju i dobro se osećate zbog toga. Možete da očekujete da će vam današnji dan biti dobar.
Rak

Rak

POSAO: Ukoliko ste planirali da uzmete neki vid kredita ili da zatražite pozajmicu od nekoga, možete da računate da ćete dobiti to što tražite. Povoljan je dan za poboljšanje finansija.

LJUBAV: Moguće je da su vam emocije na neki način promenljive i da niste sasvim sigurni šta da očekujete na ovom polju. Imate utisak da ne možete nikome sasvim verovati.

ZDRAVLJE: Urogenitalni trakt vam je osetljiv i mogući su problemi vezani za upalu bešike i tome sl. Povedite računa o svom zdravlju i potrudite se da budete oprezniji.
Lav

Lav

POSAO: Možete da očekujete nastavak povoljnog perioda na poslovnom planu. Sve vam ide od ruke. Pred vama je odličan dan u kom će vas pozitivno raspoloženje konstantno pratiti.

LJUBAV: Moguće su neke manje nesuglasice sa voljenom osobom. Oboje ste veoma tvrdoglavi i zato dolazi do konflikta između vas dvoje. Niste spremni da popustite.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa glavoboljom. Mirujte danas i nemojte previše da se naprežete a potrudite se i da izbegavate stres. Provedite više vremena na svežem vazduhu.
Devica

Devica

POSAO: Pred vama je dan tokom kog ćete biti posvećeni svom poslu. Možete da računate na pozitivan ishod. Iako je počeo vikend vama je jako važno da obavite poslove i obaveze.

LJUBAV: Lako sklapate nova poznanstva, pogotovo sa vazdušnim znacima. Pred vama je povoljan dan za flert i ljubavne promene. Možete da očekujete početak nove veze.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate i vodite računa o sebi. Zadovoljni ste sobom i svojim stanjem na ovom polju. Tokom današnjeg dana vam prija što veća aktivnost, to vas podiže.
Vaga

Vaga

POSAO: Pred vama je dan tokom kog ćete imati priliku da budete slobodni i da se malo odmorite od posla. Uživajte u vikendu i posvetite se ljudima koje volite, porodici...

LJUBAV: Nova ljubavna dešavanja su pred vama! Imaćete veoma nežnu i romantičnu situaciju sa osobom do koje vam je stalo. Možete da se nadate romantičnim i nežnim momentima.

ZDRAVLJE: Odlično se osećate i nemate nikakve tegobe na ovom polju. Situacija vam se značajno stabilizuje i zadovoljni ste. Povoljan je period za oporavak nakon intervencije.
Škorpija

Škorpija

POSAO: Možete da očekujete značajne pomake na polju privatnog posla. Pred vama je dan tokom kog ćete dosta toga rešiti. Maksimalno ste posvećeni poslu.

LJUBAV: Vaše emocije su stabilne, znate tačno šta želite i sa kim. Možete da se nadate pozitivnoj situaciji. Ako ste slobodni, lako ćete osvojiti osobu koja vam se dopada.

ZDRAVLJE: Povedite računa o ishrani. Moguće je da ćete imati neke probleme vezane za sistem organa za varenje pa bi bilo neophodno za vaše zdravlje da pripazite šta jedete.
Strelac

Strelac

POSAO: Možete da očekujete pozitivna rešenja. Do vas dolaze neke nove informacije koje vam mogu biti značajne. Potrudite se da ih iskoristite na pravi način u svoju korist.

LJUBAV: Pred vama je prilika da uložite dodatni trud i napor u komunikaciji sa voljenom osobom i da poboljšate vaš odnos. Povedite računa o vašem braku da bi se stanje popravilo.

ZDRAVLJE: Manji problemi sa grlom su naglašeni kod vas. Izbegavajte hladne i gazirane napitke, alkohol, cigarete kao i sve ono što bi moglo da ošteti vaše zdravlje.
Jarac

Jarac

POSAO: Moguće je da ćete imati priliku da dođete do zarade danas ili će vam se materijalno stanje generalno poboljšati. Možete da očekujete veoma pozitivan dan za posao.

LJUBAV: Na polju emocija vas ne očekuju drastične promene. Kakav god status da imate na ovom planu- zadovoljni ste. Pred vama je mogućnost da ostvarite svoje želje.

ZDRAVLJE: Nema naglašenih problema kada je u pitanju zdravlje. Možete da se opustite. Danas će vam prijati da izađete negde sa prijateljima i da date sebi oduška.
Vodolija

Vodolija

POSAO: Imate novi nalet energije i inspiracije i osećate se jako dobro zbog toga. Pred vama je povoljan dan za posao. Ne biste trebali da imate bilo kakve probleme ili stresove.

LJUBAV: Moguće je da su vam emocije pomutile razum i da neke stvari ne vidite baš iz najbolje perspektive vaše. Pokušajte da porazgovarate sa partnerom o stvarima koje vas muče.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa vidom, posetite oftamologa ako sumnjate da vam se dioptrija promenila. Generalno ste danas na polju zdravlja osetljiviji nego inače.
Ribe

Ribe

POSAO: Ukoliko očekujete novu poslovnu ponudu, ona će doći do vas. Moguće je da će vam danas intuicija na neki način pomoći u poslu. Potrudite se da poslušate svoje unutrašnje osećaje.

LJUBAV: Možete da očekujete zanimljiv susret sa osobom sa kojom ćete tek razviti emotivan odnos u budućnosti. Pred vama je povoljan dan za flert ali i za početak nove veze.

ZDRAVLJE: Prijaće vam odmor. Potrudite se da sebi obezbedite dovoljno vremena za opuštanje i relaksaciju. Nađite priliku da odmorite malo od svakodnevnih obaveza i stresa.