horoskop

Ovan

Ovan

POSAO: Posvećeni ste tome da na poslovnom planu ostvarite što bolji utisak. Važno vam je da sebi obezbedite osnovu za buduće napredovanje. Spremni ste da date svoj maksimum.

LJUBAV: Postajete veoma zvanični u komunikaciji sa voljenom osobom, moguće je da ste spremni za neke ozbiljnije promene. Pred vama je faza sudbinskih promena i preokreta.

ZDRAVLJE: Nemate veće probleme kada je u pitanju zdravlje. Možete da očekujete da će sve biti jako dobro. Puni ste pozitivne energije i dobro se osećate u svojoj koži.
Bik

Bik

POSAO: Očekuju vas neke lepe vesti vezane za vaš posao. Moguće je da danas generalno nećete imati mnogo obaveza. Opušteni ste i posvećeni nekim drugim stvarima, odmarate od posla.

LJUBAV: Imate manju emotivnu dilemu... Moguće je da niste sigurni koju osobu da odaberete za sebe i da vam treba još vremena kako biste situaciju sagledali iz svih uglova.

ZDRAVLJE: Mogući su manji problemi sa cirkulacijom. Ne biste trebali da imate ozbiljnije probleme sa zdravljem ali ako vas krvotok baš muči javite se vašem lekaru.
Blizanci

Blizanci

POSAO: Vas očekuje veoma povoljan dan tokom kog ćete veoma lako moći da ostvatite planove koje ste imali. Ne biste trebali da imate bilo kakve tegobe na ovom polju danas.

LJUBAV: Nije vam problem da otvoreno pokažete svoje emocije. Ukoliko već imate partnera, situacija sa njim je veoma dobra i srećni ste. Ne očekuju vas veće promene u tom slučaju.

ZDRAVLJE: Nema nikakvih problema na polju zdravlja. Osećate se odlično, zadovoljni ste vašim emotivnim stanjem i smatrate da ste dovoljno jaki za sve životne izazove.
Rak

Rak

POSAO: Pred vama je povoljan dan tokom kog ćete uspeti da sklopite neki veoma važan ugovor za vas. Možete da očekujete pozitivne preokrete na ovom polju danas.

LJUBAV: Voljena osoba vam je veoma posvećena i vi uživate u njenoj pažnji i nežnosti. Ako ste slobodni, moguć je romantičan susret sa Jarcem koji će vam pokazati iskrena osećanja.

ZDRAVLJE: Manji problemi sa hormonima su mogući kod vas , pa povedite računa o tome. Vreme dolazi za redovnu ginekološku kontrolu ako niste bili u skorijem periodu.
Lav

Lav

POSAO: Pred vama je dan u kom ćete imati mnogo sreće! Sve što budete pokrenuli danas će vam ići od ruke! Možete da očekujete da ćete uspeti da ostvarite svoje ambicije.

LJUBAV: Osećate se sigurno u zagrljaju voljene osobe. Smatrate da ste izabrali pravog partnera sa kojim ćete provesti lepu budućnost. Možete da očekujete pozitivne okolnosti.

ZDRAVLJE: Odlično stanje, budite bez brige! Posvetite se sebi i svojim potrebama. Bavljenje sportom vam jako prija i bolje se osećate kada ste fizički aktivni i kada radite na sebi.
Devica

Devica

POSAO: Vaš srećan dan je pred vama! Nikakve kočnice ili problemi na poslovnom planu vas ne očekuju. Možete da očekujete da će vam na ovom polju sve ići stabilnim tokom.

LJUBAV: Ukoliko ste slobodni, baš danas biste mogli da upoznate svoju srodnu dušu! Pred vama je veoma povoljan dan za ljubav! Uspećete da ostvarite stabilnost sa voljenom osobom.

ZDRAVLJE: Mogući su manji problemi sa kožom, iritacijama, aknama ili alergijskim reakcijama. Posavetujte se sa vašim dermatologom oko problema koji vas muče.
Vaga

Vaga

POSAO: Moguće je da ćete imati priliku za zaradu od nekretnina. Pred vama je povoljan period i za rešavanje nekih porodičnih problema. Uspećete da ostvarite stabilnost na ovom polju.

LJUBAV: Niste sasvim sigurni da li ste doneli ispravnu emotivnu odluku i potrebno vam je neko vreme da vidite šta se dešava. Moguće je da ste u prošlosti donosili pogrešne odluke.

ZDRAVLJE: Problemi sa stomakom bi mogli da vas prate tokom današnjeg dana. Povedite računa o svojoj ishrani i navikama. Moguće je da je došlo vreme za promene.
Škorpija

Škorpija

POSAO: Ukoliko ste planirali neko putovanje, možete da računate na veoma pozitivnu situaciju na polju posla. Nove prilike vam se otvaraju i imaćete šansu za pozitivne promene.

LJUBAV: Ukoliko ste slobodni, možete da očekujete zanimljiv susret sa osobom sa kojom ste ranije imali neki vid flerta ili avanture. Ni ovaj put ta veza neće moći da postane ozbiljna veza.

ZDRAVLJE: Sasvim dobro se osećate. Ne očekuju vas problemi kada je u pitanju polje zdravlja. Sve je sasvim uredu i stanje je stabilno. Posvećeni ste sebi i ljudima do kojih vam je stalo.
Strelac

Strelac

POSAO: Možete da očekujete da će vam stanje na polju posla biti sasvim stabilno. Nema nikakvih problema i briga kod vas. Ne planirate veće promene ili rizike sada.

LJUBAV: Verujete voljenoj osobi sa kojom imate lep odnos. Imate važne zajedničke planove. Spremni ste za brak ili zajednički život ako partner bude pokazao inicijativu.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate i nemate probleme na polju zdravlja. Današnji dan vam donosi pozitivne aspekte na svim poljima i generalno ne biste trebali da budete zabrinuti.
Jarac

Jarac

POSAO: Prijalo bi vam da uzmete slobodan dan ili da se neko vreme malo distancirate od poslovnog okruženja. Nemojte da forsirate nove projekte sada kada je nepovoljna atmosfera.

LJUBAV: Možete da očekujete poboljšanje odnosa sa voljenom osobom. Ponovo vam se vraćaju stare emocije. Imate utisak da niste stvari raščistili i to vas malo izjeda iznutra.

ZDRAVLJE: Prolazna glavobolja je moguća tokom današnjeg dana. Povedite računa o svom zdravlju u narednom periodu. Ukoliko se pojave neke tegobe obavezno posetite lekara.
Vodolija

Vodolija

POSAO: Možete da očekujete da će faktor sreće da vas prati na ovom polju. Generalno nemate ni previše obaveza. Današnji dan vam je povoljan za bavljenje hobijem.

LJUBAV: Maštate o osobi koja vam se dopada. Moguće je da ste iz nekog razloga i prostorno udaljeni ili da je neko od vas dvoje na putu. Današnji dan vam nije sjajan za polje ljubavi.

ZDRAVLJE: Prijaće vam san i odmor. Preterano ste se iscrpeli u prethodnom periodu i sada vam je potrebno neko vreme u kojem ćete biti više posvećeni sebi i svojim potrebama.
Ribe

Ribe

POSAO: Možete da očekujete podršku od strane saradnika, pogotovo ženskog pola. Ako vam je potrebna pomoć dobićete je. Pred vama je povoljan dan u kojem ćete imati sreće oko posla.

LJUBAV: Možete da očekujete veoma lepo poznanstvo preko prijatelja. Pred vama je šansa da se nova ljubav rodi. Spremni ste za pozitivne promene koje vas očekuju.

ZDRAVLJE: Solidno stanje na polju zdravlja. Ne biste trebali da se brinete. Lako rešavate sve ono što vas muči. Povoljan je period da se posvetite sebi i svom zdravlju.