horoskop

Ovan

Ovan

POSAO: Nemate dovoljno strpljenja, a to se ne može preterano povoljno odraziti na vaš posao. Ne budite brzopleti. Ako budete pokazali samo malo više takta, onda će sve doći na svoje mesto.

LJUBAV: Potrebno vam je više razumevanje od strane voljene osobe. Pokušajte da joj skrenete pažnju na to bez svađe i rasprave kojoj ste skloni. Moguće je da nekada i sami doprinosite lošoj atmosferi.

ZDRAVLJE: Nemojte se forsirati. Današnji dan vam nije povoljan za preveliko naprezanje ili aktivnost. Ukoliko osećate umor dajte sebi vremena da malo prilegnete i da se naspavate.
Bik

Bik

POSAO: Dešavaju se neke promene u vašem radnom okruženju. Deluje vam kao da niste dovoljno spremni za sve što vas čeka. Ali ne brinite, vremenom ćete se prilagoditi.

LJUBAV: Preispitujete svoje potrebe i niste sasvim sigurni da li ste pored prave osobe. Vreme će pokazati. Spremni ste još neko vreme da ostanete u istoj vezi kako biste sebi potvrdili neke stvari-

ZDRAVLJE: Prijala bi vam veća fizička aktivnost. Potrebno vam je da se vrtaite u bolju kondiciju i formu. Osećaćete se bolje nakon umerenog treninga i rekreacije.
Blizanci

Blizanci

POSAO: Važno je da budete spremni da prihvatite kompromis na poslovnom planu. Ne možete da očekujete da će sve biti odrađeno na vaš način. Trebalo bi da prihvatite i tuđa mišljenja.

LJUBAV: Potrebno je da se više potrudite da bi partner bio spreman da vam oprosti neke stvari. Moguće je da ste pokazali prilično pogrešan stav u nekom trenutku i da se to neće dobro odraziti na vaš odnos.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate danas. Ne biste trebali da očekujete bilo kakve veće ili značajnije zdravstvene probleme. Imate sasvim dovoljno energije i generalno se osećate sasvim dobro.
Rak

Rak

POSAO: Pokažite da vas je bogato poslovno iskustvo nečemu naučilo. Vaša smirenost je u nekim situacijama ključan faktor. Možete da očekujete rešavanje nekih dilema i problema.

LJUBAV: Voljena osoba smatra da grešite u nekim stvarima. Potrudite se da joj pokažete svoju tačku gledišta. Razgovorom i otvorenom komunikacijom ćete doći do razumevanja.

ZDRAVLJE: Ojačajte svoj imunitet. Potrudite se da više odmarate, da uzimate više vitamina, tečnosti i da pazite na neke svoje loše navike. Izbegavajte unos hladnih i gaziranih napitaka.
Lav

Lav

POSAO: Moguće je da preterujete u svojim pokušajima da istaknete kvalitete koje posedujete. Neke stvari vam se mogu obiti o glavu. Pustite da vas drugi pohvale pre nego što to sami uradite.

LJUBAV: Povoljan dan za ljubav. Možete da očekujete veoma lepe trenutke sa osobom koju volite.Ukoliko ste slobodni možete da očekujete zanimljivo novo poznanstbvo u javnosti.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa grčevima u mišićima. Preporuka je da povećate unos magnezijuma koji može veoma blagotvorno da deluje na vašp nervni sistem.
Devica

Devica

POSAO: Ukoliko se bavite privatnim poslom možete da očekujete manje komplikacije. Ipak, do kraja dana ćete sve rešiti. Posvećeni ste poslu i ne želite da odustanete dok ne vidite dobre rezultate.

LJUBAV: Sasvim otvoreno pokazujete svoje želje emotivnom partner, što mu dosta olakšava neke stvari. Oslobodili ste i vaš odnos sada može biti samo bolji. Pred vama je povoljan period.

ZDRAVLJE: Odlično se osećate! U sebi nosite mnogo pozitivne energije i raspoloženja! Možete da računate na jako dobar dan u kojem nećete imati nikakve probleme ili nestabilnosti.
Vaga

Vaga

POSAO: Moguće je da vam je za poslovnu saradnju potrebna osoba koja ume dobro da taktizira, a ne neko ko je impulsivan. Neko duže vreme ćete tražiti adekvatnog saradnika za sebe.

LJUBAV: Lako sklapate nova poznanstva i ulazite u flert sa više različitih osoba. Pred vama je veoma zanimljiv dan na ovom polju. Burna situacija vam prija, kao i pažnja koju dobijate.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa grlom. Podložni ste manjim infekcijama. Potrudite se da se utopljavate, povećate unos čajeva i vitamina C. Posetite lekara ako se ne budete dobro osećali.
Škorpija

Škorpija

POSAO: Kroz saradnju sa osobom rođenom u znaku Jarca možete da naučite dosta novih poslovnih trikova. Vas dvoje ste dobar tim i u poslu i u svakom drugom smislu.

LJUBAV: Ukoliko ste u vezi možete da očekujete neki ozbiljan predlog od strane voljene osobe. Vreme je da napravite sledeći korak. Ako ste već pričali o braku, bliži vam se taj trenutak.

ZDRAVLJE: Redovnije jedite. Moguće je da ste skloni problemima vezanim za malaksalost, nizak krvni pritisak i da bi vam prijalo kada biste redovnije, više puta u više navrata uzimali manje količine hrane.
Strelac

Strelac

POSAO: Dolazite do značajnog finansijskog poboljšanja. Možete da očekujete veoma pozitivne okolnosti. Bićete zadovoljni situacijom na polju posla i nećete imati ni jednu brugu danas.

LJUBAV: Uživate u zanimljivim trenucima sa osobom koja vas magnetski privlači. Pred vama je veoma strastvena veza koja će vas na neki način promeniti. Ne razmišljate sada o većim promenama.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate. Na polju zdravlja vas ne očekuju problemi bilo koje vrste. Možete da računate na povoljan dan tokom kojeg ćete imati sasvim dovoljno energije za sve.
Jarac

Jarac

POSAO: Poslovni partner je neko na koga se možete osloniti. Možete da očekujete da ćete imati solidnu saradnju na duže staze u budućnosti. Pokažite mu da ćete mu se odužiti za požrtvovanost.

LJUBAV: Ukoliko ste slobodni, očekuju vas veoma zanimljiva dešavanja. Moguće je da ćete se upustiti u paralelni flert. Možete da očekujete zanimljva dešavanja sa Ribom ili Bikom.

ZDRAVLJE: Pazite se u saobraćaju. Imaćete manje probleme sa koncentracijom pa lako možete da napravite neku sitnu grešku. Takođe, čuvajte se manjih povreda, padova, udaraca...
Vodolija

Vodolija

POSAO: Svakodnevne obaveze se gomilaju i osećate da vam je potreban predah. Moguće je da ste se na neki način preopteretili. Preporuka je da slobodno pitate nekoga od kolega za pomoć.

LJUBAV: Lako planete i zato možete biti u sukobu sa voljenom osobom. Potrebno je da budete malo smireniji u komunikaciji. Ukoliko ste slobodni, još uvek ne postoji neko ko vam se dopada.

ZDRAVLJE: Možete da očekujete dan u kojem nećete imati veće zdravstvene probleme ali će vas umor na neki način stići. Sada je pravi trenutak da date sebi oduška i da se naspavate.
Ribe

Ribe

POSAO: Moguće je da ćete imati više slobodnog vremena nego što ste planirali. Ovakva situacija vam svakako odgovara. Posvetićete se porodici i prijateljima, ljudima koje volite.

LJUBAV: U potrazi ste za osobom koja je podjednako emotivna kao i vi. Potreban vam je neko ko će razumeti sve vaše faze. Moguće je da vam nije lako da pronađete onog pravog.

ZDRAVLJE: Manji problemi sa pritiskom su mogući kod vas. Ukoliko imate propisanu terapiju obratite pažnju i pridržavajte se toga. Posetite lekara ako imate bilo kakve simptome.