horoskop

Ovan

Ovan

POSAO: Imate pred sobom dosta slobodnog vremena, pa možete da se opustite i da ne razmišljate previše o poslu. Današnji dan vam donosi malo usporeniji tempo.

LJUBAV: Izuzetno povoljan dan za ljubav je pred vama! Možete da se nadate susretu sa osobom o kojoj ste dugo razmišljali... ukoliko već imate partnera, vlada pozitivna atmosfera između vas.

ZDRAVLJE: Bez problema sa zdravljem tokom današnjeg dana. Možete da očekujete jako dobro stanje. Uspeli ste da se izborite sa poteškoćama koje ste imali od ranije.
Bik

Bik

POSAO: Uspećete da ostvarite planove koje ste imali bez ikakvih problema. Pred vama je veoma povoljan dan. Ukoliko se bavite poslovima vezanim za administraciju, odličan je dan.

LJUBAV: Odlično se osećate kada ste pored voljene osobe. Imate utisak da se pored nje napajate pozitivnom energijom i da vas njeno prisustvo leči. Zaljubljeni ste i veoma srećni.

ZDRAVLJE: Obratite pažnju na unos alkohola. Ne bi bilo dobro da preterate sa tim. Generalno se potrudite da maksimalno smanjite ili izbacite unos bilo kakvih opijata i toksina.
Blizanci

Blizanci

POSAO: Povoljan je dan za kraće puteve ili bilo kakva dešavanja vezana za papirologiju. Možete da očekujete pokretanje na ovom planu! Sve će ići bolje nego što očekujete.

LJUBAV: Lako šarmirate i privlačite pažnju osoba suprotnog pola... Pred vama je zanimljiv dan za flert. Moguće je da će vam pažnju privući jedna harizmatična Vaga ili Škorpija.

ZDRAVLJE: Zadovoljni ste svojim stanjem na ovom polju. Dobro se osećate u svojoj koži. Pred vama je faza u kojoj ne biste trebali da očekujete veće probleme sa zdravljem.
Rak

Rak

POSAO: Finansije vam se stabilizuju i konačno vidite svetlo na kraju tunela. Čini vam se da je svim problemima došao kraj. Spremni ste da se posvetite boljoj organizaciji posla.

LJUBAV: Potpuno ste opušteni i spremni ste da se maksimalno posvetite osobi koju volite. Očekuje vas lep dan. Ukoliko ste slobodni, moguće je zanimljivo poznanstvo preko prijatelja.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa zubima. Bilo bi dobro da u narednom periodu posetite stomatologa radi redovne kontrole. Možete da očekujete i probleme sa sluzokožom.
Lav

Lav

POSAO: Možete da očekujete sasvim stabilno stanje kada je u pitanju posao. Nećete imati veće probleme i trzavice. Pred vama je dobar dan tokom kojeg ćete se pretežno baviti rutinskim poslovima.

LJUBAV: Zaljubljeni ste u svog partnera i uživate kada ste pored njega. Imate osećaj da vam ništa drugo nije potrebno osim njegove ljubavi. Uživate u lepim zajedničkim trenucima.

ZDRAVLJE: Nizak pritisak je naglašen kod vas. Mogući su problemi vezani za malaksalost, osećaj nemoći. Bezvoljnosti i pad energije. Povedite računa o tome da više spavate.
Devica

Devica

POSAO: Imate dobre ideje koje mogu da doprinesu opštem poboljšanju uslova u vašem poslovnom okruženju. Pred vama je povoljan period za nova poslovna dešavanja.

LJUBAV: Zadovoljni ste svojim emotivnim životom. Smatrate da ste doneli prave odluke baš onda kada je trebalo i ne kajete se. Možete da očekujete poboljšanje na poslu.

ZDRAVLJE: Puni ste energije! Pred vama je faza tokom koje ne biste trebali da očekujete veće probleme sa zdravljem. Ugodite sebi, prošetajte se, izađite na piće sa prijateljima.
Vaga

Vaga

POSAO: Verujete u svoju procenu i nećete dopustiti nikome da vas pokoleba. Pred vama je povoljan dan. Možete da očekujete da ćete uspeti da donesete pravu odluku.

LJUBAV: Novo poznanstvo u vama budi lepe emocije i radoznalost. Možete da očekujete zanimljiva dešavanja na polju ljubavi. Uskoro ćete ući u vezu koja će vam puno značiti.

ZDRAVLJE: Moguće su upale ili infekcije. Pred vama je faza u kojoj bi imunitet mogao da vam bude oslabljen. Važno je da se potrudite da povećate unos vitamina i tečnosti.
Škorpija

Škorpija

POSAO: Možete da očekujete pomoć ukoliko ste u potrazi za poslom. Dobićete dobre savete i preporuke na ovom polju. Postoji mnogo ljudi koji ceni vaš rad i sve što ste postigli do sada.

LJUBAV: Moguće je da vam se dopada neka osoba koju poznajete prilično površno. Želite da nađete način da joj se približite. Spremni ste da pokažete svoje iskreno interesovanje ka njoj.

ZDRAVLJE: Odlično stanje na polju zdravlja vas očekuje. Ne biste trebali da se brinete oko bilo kakvih problema. Prija vam da budete aktivni i da se krećete što više danas.
Strelac

Strelac

POSAO: Moguće je da vam je nekad teško da priznate da ste pogrešili jer ste navikli da sebe stavljate iznad drugih ljudi. Ni vi niste bez mane, smanjite gordost i nadmenost.

LJUBAV: Partner od vas očekuje da se malo više posvetite odnosu koji imate. Pokažite mu da vam je stalo do njega i da ste i dalje spremni da se trudite oko vaše veze.

ZDRAVLJE: Potreban vam je odmor moguće je da ste preopterećeni i da ste često pod velikim stresom. Pokušajte da nađete način da se opustite i da dođete do unutrašnjeg mira.
Jarac

Jarac

POSAO: Moguće je da će vam se pružiti šansa da ostvarite poslovno napredovanje. Iskoristite svoje pozitivne mogućnosti! Važno je da se dsada postavite na pravi način i da iskoristite priliku.

LJUBAV: Zabrinuti ste za vaš brak i imate utisak da neke stvari između vas dvoje odavno ne funkcionišu kako treba. Moguće je da ćete u narednom periodz razmišljati o razvodu.

ZDRAVLJE: Posetite lekara u narednim danima. Mogući su neki problemi sa zdravljem kod vas u narednom periodu. Potrudite se da osluškujete simptome i stanje svog tela.
Vodolija

Vodolija

POSAO: Vidite da ste uspeli da pobedite svoju konkurenciju i osećate se jako dobro zbog toga. Pred vama je povoljna faza za ostvarenje poslovnog napredovanja.

LJUBAV: Moguće je da ćete rešiti neke probleme koje ste imali u komunikaciji sa voljenom osobom. Očekuje vas generalno dobar dan. Ako ste slobodni, poznanstvo na javnom mestu.

ZDRAVLJE: Moguće je da vas prati osećaj ukočenosti i bolova u predelu leđa i vrata. Potrebna vam je masaža, a prijale bi vam i vežbe razgibavanja. Posavetujte se sa fizijatrom oko svega.
Ribe

Ribe

POSAO: Uložili ste mnogo truda u svoj posao i ne želite da odustanete od stvari koje smatrate veoma važnim. Možete da očekujete ostvarenje vaših ciljeva u narednom periodu.

LJUBAV: Ako budete pokazali dovoljno strpljenja u komunikaciji sa osobom koja vam se dopada, na kraju će vam priznati svoje emocije. Očekuje vas šansa za početak veze.

ZDRAVLJE: Vrtoglavica je moguća. Povedite računa o mogućoj malaksalosti. Potrudite se da redovno jedete i da unosite dovoljno tečnosti. Dan nije povoljan za preteranu aktivnost.