horoskop

Ovan

Ovan

POSAO: Moguće je da ćete tokom današnjeg dana uspeti da rešite manje komplikacije koje ste imali na ovom planu. Očekuje vas generalno povoljna atmosfera kada je posao u pitanju.

LJUBAV: Brzopleto ulazite u novu ljubavnu vezu, moguće je da niste dobro procenili osobu sa kojom ste ostvarili odnos. Pred vama je faza u kojoj su moguća manja razočarenja.

ZDRAVLJE: Moguća je vrtoglavica i problemi sa niskim pritskom. Današnji dan vam nije preterano povoljan za polje zdravlja. Potrudite se da se ne zamarate previše.
Bik

Bik

POSAO: Imate utisak da svako želi da se meša u vaš posao i to vam se ne dopada. Udaljićete dosta ljudi od sebe. Moguće je da ćete danas praviti i neke greške na poslu.

LJUBAV: Moguće je da vam neće biti ispunjena očekivanja koja ste imali vezano za osobu koju ste nedavno upoznali. Nova emotivna dešavanja će kod vas pričekati neko vreme.

ZDRAVLJE: Povedite računa o glavobolji. Moguće je da ste se preopteretili poslovnim problemima i da vas to dodatno remeti. Pokušajte da se potrudite da izbegavate stresne
Blizanci

Blizanci

POSAO: Polako prevazilazite poteškoće koje ste ranije imali i na poslovnom planu vam dolaze bolji dani. Možete da očekujete da ćete ostvariti svoje ciljeve u narednom periodu.

LJUBAV: Udvara vam se neka nova osoba koju ste verovatno upoznali preko zajedničkih prijatelja. Pred vama je povoljan period. Nova veza će se uskoro pokrenuti.

ZDRAVLJE: Povećajte unos magnezijuma i kalcijuma. Važno je da svom telu obezbedite dovoljno vitamina i minerala. Posvetite se vašem zdravlju i pazite na svoje navike.
Rak

Rak

POSAO: Moguće je da ćete uspeti da popravite utisak koji ste ostavili kod svojih pretpostavljenih i da se malo popnete na hijerarhijskoj lestvici.

LJUBAV: Distanca koja trenutno postoji između vas i voljene osobe vam jako smeta. Moguće je da u nekim trenucima ne znate kako da se nosite sa tim. Pred vama su nove okolnosti i promene.

ZDRAVLJE: Problemi sa kičmom su mogući. Povedite računa i nemojte da podižete bilo kakav težak teret. Pred vama je faza koja može da bude otežavajuća za ovo polje.
Lav

Lav

POSAO: Ukoliko očekujete da ćete završiti neku važnu dokumentaciju, pred vama je veoma povoljan dan. Možete da se nadate da će sreća sada biti sasvim na vašoj strani.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koja nije iz istog mesta kao i vi ali među vama postoji veoma jaka hemija i privlačnost. Moguće je da želite da uđete u vezu na daljinu.

ZDRAVLJE: Povedite računa kada je u pitanju jetra. Pazite i na moguće probleme sa povećanim holesterolom. Generalno bi bilo dobro da uskoro odete na redovnu lekarsku kontrolu.
Devica

Devica

POSAO: Moguće je da ćete danas rešiti da nekome pozajmite deo svog novca. Poslovno polje je stabilno postavljeno a i finansijama ste generalno jako zadovoljni sada.

LJUBAV: Primetili ste jednu šarmantnu osobu koja vam se jako dopala. Sada pokušavate da nađete način da joj se približite. Ukoliko imate partnera, dobro se slažete danas.

ZDRAVLJE: Osetljivost urinarnog trakta je naglašena kod vas. Možete da budete skloni upalnim procesima kao i bolnim stanjima. Bilo bi dobro da povedete malo više računa o svom zdravlju.
Vaga

Vaga

POSAO: Pritisak je do skoro postojao na polju posla se polako smanjuje i deluje vam da će stvari ići na bolje. Možete da očekujete napredovanje u narednom vremenskom periodu.

LJUBAV: Partner pokušava da vas nagovori da pristanete na neke njegove predloge ali vi niste baš oduševljeni. Moguće je da će u narednom periodu doći do zahlađenja između vas.

ZDRAVLJE: Problemi sa alergijama su naglašeni kod vas. U narednom periodu ćete biti pogotovo osetljivi. Preporuka je da izbegavate sve potencijalne rizike na ovom polju.
Škorpija

Škorpija

POSAO: Tokom današnjeg dana vas očekuje veliki broj obaveza koje ćete na neki način morati da završite. Preporučuje se da se potrudite da se organizujete bolje nego do sada.

LJUBAV: Imate utisak da voljena osoba nema više isti način ponašanja prema vama kao pre. Moguće je da ste samo preterano nesigurni. Poradite na izgrađivanju samopouzdanja.

ZDRAVLJE: Pad imuniteta je naglašen, pa povećajte unos vitamina. Moguće je da ćete u narednom periodu imati i neke manje probleme vezane za lošu krvnu sliku.
Strelac

Strelac

POSAO: Možete da očekujete srećne okolnosti na polju posla! Pred vama je veoma dobar dan u kom ćete dosta toga uspeti da postignete. Možete da se nadate dobrom ishodu.

LJUBAV: Sledi vam zanimljivo poznanstvo i mogućnost za početak veze sa novom osobom. Možete da se nadate da ćete uspeti da ostvarite sve ono što ste želeli na ljubavnom polju.

ZDRAVLJE: Osetljiv kardiovaskularni sistem je naglašen kod vas, a mogući su i problemi vezani za visok pritisak. Redovno uzimajte propisanu terapiju i kontrolišite svoje stanje.
Jarac

Jarac

POSAO: Povoljan je dan za rešavanje nekih sitnih problema koji su vas kočili na poslovnom planu u prethodnom periodu. Uspećete da se oslobodite većine kočnica iz prošlosti.

LJUBAV: Nalazite ljubav pored svog partnera, sa kojim imate i veoma strastven odnos. Ukoliko ste slobodni, uskoro vam dolazi sudbinsko poznanstvo koje vodi do ozbiljne veze.

ZDRAVLJE: Osetljiv probavni trakt bi mogao da vam stvara manje probleme. Pazite šta jedete i izbegavajte hranu koja nadima. Potrudite se da povećate unos tečnosti, odnosno vode.
Vodolija

Vodolija

POSAO: Moguće je da imate potrebu da se na neki način istaknete u svom poslovnom okruženju i da pokažete da ste dominantni. Pred vama je faza u kojoj ćete biti skloni dokazivanju.

LJUBAV: Moguće je da partner sumnja u vaše namere, iako ste pokušali da mu stavite do znanja da vam je stalo do njega. Nailazi težak period u kojem ćete biti skloni prepirkama i svađama.

ZDRAVLJE: U odličnoj ste psiho-fizičkoj formi! Na polju zdravlja ne biste trebali da očekujete bilo kakve probleme. Možete da se nadate da će sve biti u najboljem redu kod vas.
Ribe

Ribe

POSAO: Imate utisak da niste sve odradili kako treba i da ćete neke stvari morati ponovo da pregledate. Pred vama je faza tokom koje poslovno polje može da bude na neki način rizično.

LJUBAV: Partner vam pruža maksimalnu podršku i daje vam snagu da nastavite dalje i kada vam je najteže. Možete da se oslonite na njegove savete i ljubav koju vam daje.

ZDRAVLJE: Hronične tegobe vam se polako vraćaju. Povedite računa o mogućim problemima sa nervnim sistemom. Ukoliko se stanje pogorša, posetite vašeg lekara radi kontrole.