horoskop

Ovan

Ovan

POSAO: Sve vam ide od ruke danas. Ne biste trebali da imate bilo kakvu brigu. Ako počinjete novi posao, imaćete dosta sreće. U svakom slučaju ne treba da se dvoumite oko sprovođenja svojih planova.
LJUBAV: Ljubav cveta! Sa partneom imate sve ono o čemu ste maštali i razumevanje i strast i zabavu ali i duboka osećanja. Možete da očekujete veoma lep dan kada je u pitanju polje ljubavi.
ZDRAVLJE: Puni ste energije, prijaće vam aktivnost. Važno je da se posvetite redovnim treninzima, trčanju, teretani i bilo kojem vidu rekreacije. Bolje ćete se osećati nakon toga.
Bik

Bik

POSAO: Ukoliko se bavite privatnim poslom možete da očekujete da ćete danas dobiti neke veoma lepe vesti. Pred vama je faza u kojoj vam se finansije mogu značajno poboljšati.
LJUBAV: Ukoliko ste u odnosu sa osobom koja je rođena u vatrenom znaku, možete da očekujete veoma interesantan i romantičan dan. Možete da se nadate pozitivnim preokretima.
ZDRAVLJE: Povedite računa o probavi koja bi mogla da bude usporena ili da vam stvara neke druge probleme i nelagodnosti. Takođe, trebali biste da pripazite i na unos alkohola.
Blizanci

Blizanci

POSAO: Očekuje vas važan razgovor za posao na kom ćete moći da pokažete sve svoje kvalitete i sposobnosti. Pred vama je period u kojem ćete moći da ostvarite napredak na ovom planu.
LJUBAV: Dopada vam se osoba koja je po mnogim stvarima nalik vama. Očekuje vas interesantna komunikacija sa njom. Uskoro ćete imati šansu i da se zbližite i uđete u ljubavni odnos.
ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa sinusima. Takođe, skloni ste čestim glavoboljama ali i problemima sa osetljivim očima. Generalno vam je predeo glave sada prikazan kao problematičan.
Rak

Rak

POSAO: Dolazi vam dobra prilika za poboljšanje finansijske situacije. Možete da očekujete značajne pomake na ovom polju. Iako se niste tome nadali, rešenja nalazite veoma brzo.
LJUBAV: Na ovom planu imate sasvim stabilnu situaciju. Ne biste trebali da očekujete bilo kakve problem ili promene. Ukoliko ste slobodni, može doći do zanimljivog flerta sa Škorpijom.
ZDRAVLJE: Povedite računa o grlu, kao i o osetljivim disajnim putevima. Mogući su neki manji problemi sa bakterijama. Izbegavajte hladne i gazirane napitke i posetite lekara ako niste dobro.
Lav

Lav

POSAO: Puni ste energije i veoma lako možete da obavite sve poslove koji su vam za danas zadati. Nemate probleme na ovom polju. Posao vam ne pada teško jer imate zadati cilj.
LJUBAV: Veoma povoljan dan za ljubav je ispred vas. Ispunićete želju svog srca i biti sa osobom u koju ste iskreno zaljubljeni. Možete da očekujete veliko zadovoljstvo i osećaj ispunjenosti.
ZDRAVLJE: Moguća je vrtoglavica ili problemi sa niskim pritiskom. Potrudite se da redovno jedete i da unosite dovoljno tečnosti. Nemojte da se forsirate i da se iscrpljujete u bilo kom smislu.
Devica

Devica

POSAO: Ukoliko ste planirali putovanje u inostranstvo, možete da očekujete veoma povoljnu situaciju. Pred vama je period u kojem na polju posla možete da ostvarite odlične pomake.
LJUBAV: Očekuje vas zanimljiva komunikacija sa jednom posebnom i veoma nežnom osobom sa kojom možete da imate romantičan odnos. Ukoliko se budete opustili i prepustili, uživaćete.
ZDRAVLJE: Moguće je da ste prilično umorni i da vam nije lako da uvek izađete na kraj sa svim obavezama. Potrebno vam je neko vreme da se malo distancirate od svega što vas opterećuje.
Vaga

Vaga

POSAO: Očekuje vas pozitivna mogućnost da pokažete svoje talente i sposobnosti. Pokazaćete koliko ste kreativni. Možete da se nadate veoma povoljnoj atmosferi za ostvarenje poslovnog uspeha.
LJUBAV: Dopada vam se osoba koja je veoma prijateljski nastrojena prema vama. Čekate pravi trenutak da joj pokažete da želite više. Moguće je da če vam trebati još dosta vremena da se zbližite.
ZDRAVLJE: Dobro se osećate. Na poju zdravlja konačno nemate veće probleme i opterećenja i sasvim ste zadovoljni situacijom. Pred vama je jedan lep dan u kojem treba maksimalno da uživate.
Škorpija

Škorpija

POSAO: Možete da se nadate pozitivnoj prilici da ostvarite napredak na polju posla. Polako ali sigurno dolazite do dosta bolje pozicije. Očekuje vas period u kom ćete biti zadovoljni.
LJUBAV: Nove okolnosti na ljubavnom planu vas čine srećnim. Vaš partner je došao na ideju da vam predloži brak. Možete da očekujete da ćete biti srećni u budućnosti zajedno.
ZDRAVLJE: Moguće je da ste ukočeni i da bi vam prijala masaža ili makar vežbe razgibavanja i istezanja koje gode kičmi. Posavetujte se sa nekim fizijatrom oko toga kako da olakšate svoje tegobe.
Strelac

Strelac

POSAO: Imaćete dosta sreće na poslovnom planu danas. Sva očekivanja će biti ispunjena. Nemate ni jedan problem. Poslovi teku onako kako ste očekivali i ne postoji ništa što bi moglo da vas zabrine.
LJUBAV: Uživate u svojoj slobodi. Prija vam da budete društevno aktivni, da se krećete i konstantno upoznajete nove, zanimljive ljude. Niste spremni za ozbiljnu vezu sada.
ZDRAVLJE: Prijaće vam rekreacija! Važno je da se posvetite sebi kao i tome da radite stvari koje volite. Pred vama je period u kojem ćete moći da uživate u životu. Zdravlje je odlično!
Jarac

Jarac

POSAO: Ukoliko ste razmišljali da uzmete neki vid pozajmice, današnji dan vam je veoma povoljan. Finansijska rešenja vam svakako dolaze. Možete da se nadate sve boljem stanju.
LJUBAV: Možete da očekujete veoma zanimljiv početak jedne strastvene veze koja će promeniti vaš pogled na svet. Pred vama je faza u kojoj će na polju ljubavi sve biti burno i turbulentno.
ZDRAVLJE: Imate puno unutrašnje snage. Spremni ste da se hrabro suočite sa svim životnim izazovima. Verujete u sebe i svoje sposobnosti i može se reći da ste konačno našli balans na svim poljima.
Vodolija

Vodolija

POSAO: Bićete podržani od strane šire okoline. Vaše ideje su svima zanimljive i očekuju vas pozitivne poslovne promene. Ukoliko se bavite bilo kakvim javnim poslom, pred vama je povoljan dan.
LJUBAV: Možete da se nadate jako dobroj atmosferi sa voljenom osobom. U njenom zagrljaju uživate i obnavljate svoju energiju. Ukoliko ste slobodni, očekuje vas zanimljiv susret sa Ovnom.
ZDRAVLJE: Povećajte unos tečnosti. Važno je da pijete dovoljno vode, radi pravilnije funkcije metabolizma. Povedite računa o generalnom stvaranju zdravijih životnih navika u narednom periodu.
Ribe

Ribe

POSAO: Bićete maksimalno posvećeni svom poslu. Lako ćete obaviti sve ono što vas čeka. Ne bi trebalo da bude stresova niti bilo kakvih većih problema. Uživate u vikendu.
LJUBAV: Ukoliko vam se dopada osoba rođena u znaku Lava, mogli biste da imate veoma zanimljiv odnos sa njom. Pred vama je faza u kojoj ćete na polju flerta moći da ostvarite veliki uspeh.
ZDRAVLJE: Povedite računa o tome da ojačate svoj imunitet. Važno je da pazite na sebe i na svoje zdravlje.Iako sada nemate neke veće probleme sa zdravljem, na vreme treba misliti o nekim stvarima.