aurora 7, laptop, sedam ekrana
youtube- printsc.
aurora 7, laptop, sedam ekrana

youtube- printsc.

aurora 7, laptop, sedam ekrana, Foto: youtube- printsc.

Ovaj neverovatni laptop ima čak 7 sklopivih ekrana!

Za sve zavisnike od “multitaskinga”, laptop Aurora 7 je opremljen sa četiri ekrana standardne veličine, dva manja sa svake strane uređaja i još jednim ispod tastature…

Ekrani su u današnje vreme, izgleda, postali centralna tema oko koje se “vrti priča” kada se savremeni uređaji u pitanju. Različiti “savtiljivi”, od ivice do ivice, “vodopad” ekrani, “na rolanje”… do sada su uglavnom bili rezervisani za pametne telefone. Sada, međutim, “ekranomanija” stiže i na računare.

Ako radite od kuće i ako spadate u one koji za rad na računaru koriste više monitora, onda će vas svakako obradovati novi prenosni kompjuter kompanije Expanscape. Prototip nazvan Aurora 7 je, najverovatnije, jedinstven na svetu po tome što je opremljen sa čak – 7 sedam sklopivih ekrana.

Tako će korisnik, kada otvori laptop, softver, internet sajtove, kao i ostale video i različite druge sadržaje moći da vidi, odnosno da rasporedi na 7 različtih displeja ispred sebe. Aurora 7 je opremljena sa četiri ekrana standardne veličine, još dva manja (po jedan sa svake strane uređaja) i još jednim koji se nalazi ispod tastature.

Iz kompanija Expanscape naglašavaju da je ovde još uvek reč samo o prototipu, ali i da svakako imaju nameru da, u nekom trenutku, počnu da prodaju ovakve laptopove, prenosi Ubergizmo.

BONUS VIDEO

Snimak predsednika Vučića postao hit u Kini