Velika promena na Whatsapp aplikaciji, uskoro potpuno drugačije slanje fotografija

Osnovna razlika je u to što će fotografije nestajati čim iz primalac vidi, a verovatno neće biti sačuvane ni u telefonu.

Mobilni telefon, android
Mobilni telefon, android, Foto: Shutterstock

Popularna aplikacija WhatsApp radi na novoj funkciji – samouništavajućim fotografijama, koja će pojačati bezbednost njenih korisnika.

Otkriće pripisujemo portalu WABetaInfo, specijalizovanom za praćenje rada WhatsAppa, ali novu funkciju još nije moguće testirati.

Da li više koristite Whatsapp ili Viber?

Ukupan broj glasova: 74

  • Whatsapp: 57% (42)
  • Viber: 42% (31)
  • Ni jedno ni drugo : 1% (1)

Samouništavajuće fotografije radiće po sličnom principu kao i samouništavajuće poruke, koje nestaju iz četa posle određenog vremena (sata, dana, nedelje, meseca ili godine).

Posebna oznaka na ekranu

Osnovna razlika je u to što će fotografije nestajati čim iz primalac vidi, a verovatno neće biti sačuvane ni u telefonu.

WABetaInfo otkriva da će samouništavajuće fotografije biti posebno označene, kako bi korisnik mogao da napravi razliku, ali se ovo može promeniti do zvaničnog predstavljanja.

Ukoliko ste zainteresovani da budete među prvima koji će isprobati novu funkciju, ili neku drugu, možete se pridružiti WhatsApp beta-programa na OVOM linku.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi