KAO SA TELEFONA ALI ZA DŽ Evo kako da pošaljete SMS sa kompjutera i to POTPUNO BESPLATNO!

Google je i u Srbiji omogućio korišćenje SMS servisa, koji omogućava slanje poruka kao da ih šaljete sa telefona. Ne samo da vam ovo štedi vreme, nego i olakšava konverzaciju putem SMS poruka, koje su uvek pri ruci - na telefonu ili kompjuteru.

mobilni telefon poruke kucanje poruka
Ilustracija: Profimedia

Da biste koristili Android Messages Web (messages.android.com) aplikaciju potrebno je prvo da svoje SMS prepiske ustupite aplikaciji Android Messages, besplatnoj Android aplikaciji. Ova aplikacija kompatibilna je sa svim telefonima novijeg datuma i pojavljuje se na Nexus, Pixel, Nokia, Xiaomi, ali i svim novim Huawei telefonima kao primarna aplikacija za razmenu poruka. 

ŠOKANTNO! Doktor iz rijalitija krišom ženi povećao grudi, a nakon toga nastao je PAKAO

Da biste vezali sadržaj svojih SMS poruka sa Web aplikacijom potrebno je ući u SMS aplikaciju na telefonu, pa putem tri tačke u gornjem desnom uglu potražiti “Messages za Web“ opciju, nakon čega će se pojaviti interfejs za skeniranje QR koda na telefonu. Odmah nakon toga na računaru posetite Android Messages adresu i skenirajte generisani QR kod telefonom. To će upariti kompjuter sa telefonom i sve poruke koje imate na telefonu biće vam dostupne i na vebu, kao i mogućnost slanja novih SMS poruka. Sve promene koje u SMS porukama unesete na jednom uređaju biće vidljive i na drugom odmah, bez odlaganja.

Android aplikacija
Android aplikacija, Foto: Printscreen

Da biste uštedeli podatke tj. na prenosu podataka preko interneta, neka telefon bude zakačen na Wi-Fi mrežu, jer se komunikacija računar-telefon obavlja konstantno.

KAKVA PROMENA! Prestala je da jede HLEB, a onda se njenom organizmu DESILO neočekivano

Trebalo bi da naglasimo da su vam na raspolaganju baš sve SMS opcije, kao i na telefonu, ako smo mi dobro sve primetili, a neće biti problema ni sa slanjem poruka putem Dual SIM opcije, jer se lako može prebaciti sa jedne SIM kartice na drugu i na računaru (levi deo polja za unos poruke).

TRENIRAO MU ŽIVCE Hrvat brutalno pretukao Slovenca zbog fudbala, zasmetalo mu je OVO

PROČITAJTE ŠTA SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE

Povezane vesti

 • Korisnik: Пера
  04/07/2018 - 23:59
  Јес, па да ме и за то шпијунирају!
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi