Fejsbuk, Facebook
Profimedia
Fejsbuk, Facebook, Foto: Profimedia

Testiranjem bi trebalo da se utvrdi da li novi pristup brojanju lajkova utiče na celokupno stanje korisnika, pa ako se pokaže da se bez brojanja lajkova kod korisnika povećava osećaj dovoljnosti funkcija bi trebalo da stigne i u druge delove sveta.

PROČITAJ JOŠ:

Vlasnici će i dalje biti u mogućnosti da kliknu na lajkove, i tako provere kome se sve neki post dopada, ali broj lajkova više neće biti vidljiv u News Feed-u.

Eksperti procenjuju da bi sa prestankom brojanja lajkova mogao da se smanji i osećaj anksioznosti i depresije, budući da se sve više mentalnih poteškoća povezuje sa aktivnostima na društvenim mrežama.

Irinej izgovorio ono čega se Milo najviše plašio!

AUTOR: Novosti; D.K. DATUM I VREME: 27.09.2019. 22:55 - 27.09.2019. 23:08 Proslava obeležavanja 800 godina autokefalnosti Srpske pravoslavne crkve i svetosavlja u Crnoj Gori i Boki kotorskoj održava se večeras i u subotu u Grblju. Irineja dočekao veliki broj vernika.

Instagram je prvi počeo sa testiranjem ove opcije, prvo na području Kanade, da bi se broj oblasti proširio nakon što su korisnici istakli da im se sakrivanje broja lajkova dopada i da čini da se bolje osećaju.

BONUS VIDEO: