Novi ambijentalni način rada Samsung QLED televizora

Nova funckija pretvara dnevnu sobu u galerijski prostor, prikazuje svetski poznata umetnička dela i personalizovane sadržaje

Samsung
Samsung, Foto: Promo

Kompanija Samsung najavila je da će linija QLED TV uređaja za 2019. godinu ponuditi potpuno novi ambijentalni način rada. Ovakav način rada dizajniran je za prikaz različitih sadržaja, uključujući radove svetski poznatih umetnika, čak i kada je ekran isključen. Kroz ovaj režim, na TV ekranu može se pristupiti različitim sadržajima kao što su naslovi dnevnih vesti, najnovije vremenske prognoze, fotografije i muzika. Osim toga, Samsung je sarađivao s poznatim umetnicima kao što su Tali Lenoks i Šolten i Bejdžings kako bi prikazao njihova jedinstvena dela na QLED televizorima u ambijentalnom modu.

“Ponosni smo što možemo da ponudimo ovaj novi ambijentalni način rada. On ne samo da dodaje novu vrednost TV ekranu kada je isključen, već donosi i nove pogodnosti u životni stil naših korisnika, čime prevazilazi obične televizore”, rekao je Jongsuk Ču, izvršni potpredsednik Divizije ekrana u kompaniji Samsung Electronics. “Planiramo da proširimo sadržaj za ambijentalni program rada kroz saradnju sa mladim, talentovanim umetnicima u narednih nekoliko godina, kako bismo korisnicima ponudili više načina da uživaju u svojim QLED televizorima“.

Samsung
Samsung, Foto: Promo

Za početak uvođenja novog ambijentalnog načina rada, Samsung je sarađivao sa talentovanim umetnicima: Tali Lenoks, manekenkom i umetnicom poznatoj po svojim apstraktnim uljanim slikama i Šolten i Bejdžingsom, poznatim po proizvodima od porcelana i tkanina u elegantnim bojama i dezenima.

Za više informacija o Samsung QLED televizorima i magičnom ekranu, posetite www.samsung.com/tvs .

O kompaniji Samsung Electronics Co. Ltd
Samsung Electronics inspiriše svet i oblikuje budućnost svojim inovativnim idejama i tehnologijama. Samsung postavlja nove standarde u svetu televizora, pametnih telefona, nosivih uređaja, tableta, digitalnih kućnih uređaja, mrežnih sistema, kao i rešenja u oblasti memorije, LSI sistema i LED uređaja. Za najnovije vesti, molimo vas da posetite portal "Samsung Newsroom", na adresi http://news.samsung.com.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi