Mobilni, muzika,slušalice
Profimedia
Jutjub

youtube.com

Jutjub, Foto: youtube.com

Ako ste i vi dosad gubili živce misleći da ništa drugo ne možete da radite na svom mobilnom telefonu dok slušate muziku na Youtube-u, onda će vam ova informacija biti i više nego korisna.

Naime, svaki put kada biste putem aplikacije ili browsera na mobilnom pristupili Youtube-u, niste bili u mogućnosti da ništa drugo radite sa telefonom jer bi se pesma odmah prekinula. Mnogi su ludeli zbog ovog jer su želeli da slušaju muziku i budu na Fejsu u isto vreme, ali to nije bilo moguće - ili su bar tako mislili.

Međutim, postoji trik koji će naterati Youtube da nastavi da svira dok vi krstarite Fejsbom ili recimo, čitate vesti na Alo!

Sve što treba da uradite jeste da otvorite mobilni browser i ukucate www.youtube.com. Kada vam se otvori stranica u gornjem desnom delu ekrana (samog browser-a, ne stranice youtube), imate "tri tačkice". Kada pritisnete tačkice, otvori vam se padajući meni. Sve što treba da uradite jeste da izaberete opciju "traži klasičnu stranicu" ili na engleskom "Request desktop site".

Youtube

Printscreen

Pritisnite tačkice da dobijete padajući meni, Foto: Printscreen

Kada to uradite, možete da slušate Youtube do mile volje dok usput igrate igricu ili radite što šta drugo na svom mobilnom. Uživajte!

Youtube

Printscreen

Tražite desktop verziju i youtube više nikad neće prekidati, Foto: Printscreen

 

Komentari (1)

Joki

24.10.2017 16:30

Super fora. hvala :)