Gejmer, igrice
Shutterstock
Gejmer, igrice

Shutterstock

Gejmer, igrice, Foto: Shutterstock

Boravak u domu može da bude naporan, ali isto tako i interesantan, u zavisnosti od toga umete li da zaokupirate misli.

U danima koji donose samo loše vesti, mahom one o epidemiji i koronavirusu, valja da rasteretite misli makar na kratko i odigrate pokoju partiju omiljene igrice.

U momentima mirnoće, tu je uvek neki šah, soliter, mice... Gde god na internetu da potražite, uvek ćete naći verziju koja vam odgovara, a često imate i onlajn da se borite sa nekim na drugom kraju sveta ko u ovom slučaju, takođe mora da bude u kući.

Potom, povratak u neke ranije godine. Popularni "Counter strike" nikad nije na odmet, naročito što se lako skida, instalira i za nekoliko trenutaka ste na serveru sa gomilom igrača što iz sopstvene zemlje, što iz sveta.

"Samotnjaci" koji ne vole da se mnogo mešaju u onlajn gejming, a pritom vole sport, "Football manager" je neizostavna zanimacija koja će vam "uzeti" najviše vremena u ovom slobodnom hodu, što je i dobro, zar ne? Potpuno ćete izgubiti osećaj za vreme, sate, minute, dane... I još jedna stvar - besplatna je za skidanje zbog trenutne situacije!

"World of tanks" je u poslednjoj deceniji najzastupljenija onlajn igra na planeti, a ako niste do sada probali - obavezno. Poput "kantera" je, laka za skidanje i za tren oka ste u igri.

"Keep Talking and Nobody Explodes", odnosno, soba, vi i bomba koju morate da sprečite da eksplodira. Neverovatna zanimacija koja nikog nije ostavila ravnodušnim, često nagrađivana i sa pozitivnim ocenama.

"PUBG", još jedna "pucačina", igranje u timovima, zanimacija za onlajn, razgovor sa prijateljima i smišljanje taktika, odabir oružja. Podjednako dobra na računaru i telefonu, a ono što je najbolje - vreme leti.

Šta čekate?