SE*SI ALBANKA KOJA JE NAVIJALA PROTIV SRBIJE, RONALDOVA GEORGINA, FILMSKA PRIČA HRVATA! Ovo su žene fudbalera koje će obeležiti Evropsko prvenstvo! (FOTO)
EPA

Za njima će se svi okretati.

Evropsko prvenstvo u fudbalu počinje ovog petka duelom Italije i Turske u Rimu. Nakon petogodišnjeg čekanja, ponovo ćemo uživati u utakmicama najboljih selekcija na Starom kontinentu.

Dok će se oči navijača i javnosti uglavnom koncentrisati dešavanjima na terenu, teško da će, bar muškoj populaciji, promaći neka od žena fudbalera koje obeleže ovakva takmičenja.

Svojoj lepotom često učine da se fudbal nađe u drugom planu, a sigurno da će tako biti i ovog puta. Mi vam za početak predstavljamo pet lepših polovina fudbalera koje će sijati ovog leta.

Georgina Rodrigez

Naravno da će, kao i uvek, u prvom planu tokom ovogodišnjeg Evropskog prvenstva u prvom planu biti partnerka Kristijana Ronalda, Georgina Rodrigez. Nije lepa Argentinka bez razloga radila mesecima na svojim atributima i vredno ih spremala za veliku pozornicu.

Već sada je počela da na društvenim mrežama objavljuje fotografije sa stadiona gde će se igrati utakmice ovog leta, a ko zna šta će se sve dešavati do polovine jula meseca.

Sigurno da i veliki broj muškaraca veruje da Georgina neće razočarati po tom pitanju.

Leonita Džaka

SE*SI ALBANKA KOJA JE NAVIJALA PROTIV SRBIJE, RONALDOVA GEORGINA, FILMSKA PRIČA HRVATA! Ovo su žene fudbalera koje će obeležiti Evropsko prvenstvo! (FOTO)

EPA

 

Izazovna Albanka neće propustiti priliku kao ni na Mundijalu u Rusiji kada je navijala protiv Srbije za svog dragog. Granit Džaka poveo je sa sobom put Evropskog prvenstva i suprugu Leonitu.

Ponovo će lepša polovina veziste Arsenala biti u centru pažnje, a on se nada da će mu doneti sreću, kao što je to bio slučaj i pre tri godine kada je uspeo i da se upiše u listu strelaca na Mundijalu i to baš protiv "orlova".

On onome što se dešavalo nakon gola i narednih dana bolje da ne pričamo... 

Rakel Mauri

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Raquel Mauri (@raquel_mauri)

Teško da postoji romantičnija priča u svetu fudbala trenutno od one koju imaju reprezentativac Hrvatske Ivan Rakitić i njegova supruga Rakel Mauri.

Rakel i Ivan su se upoznali 2011. godine u Sevilji kada je vezista potpisao ugovor za istoimeni klub. Rakel je radila kao konobarica u jednom hotelu i odmah je zapela za oko Hrvatu.

- Rakel je uvek govorila da mora raditi pa ne može na sastanak. Jedan dan prijatelj mi je javio da je došla u hotelski bar jer ima slobodan dan. Uskočio sam u automobil i otišao tamo. Prišao sam joj i rekao da sad mora izaći sa mnom jer ne radi. Izašla je na večeru sa mnom sledeći dan i od tada smo zajedno - jednom je prilikom otkrio fudbaler.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Raquel Mauri (@raquel_mauri)

Par se venčao 2013. godine i postali su roditelji dve devojčice Alte i Adare.

Sofija Veber

Nova zvezda nemačke reprezentacije Kai Haverc dočekuje početak Evropskog prvenstva kao klupski šampion Evrope sa Čelsijem. Još kada pored sebe ima tako lepu devojku, pa sve je onda mnogo lakše.

Debi na smotri najboljih reprezentacija na Evropskom prvenstvu za Kaija, ali i za Sofiju Veber koja će biti uz svog dragog dok on bude pokušavao da osvoji još jedan trofej ove godine i to onaj najvredniji.

Mnogo se očekuje ovog leta od Nemaca, a i od mladog Haverca koji je formu podigao baš pre sam kraj sezone. Možda je za to zaslužna upravo Sofija.

Miki Kimenej

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by mikky (@mikkykiemeney)

Ima i Holandija čime da se pohvali, tačnije mladi Frenki de Jong koji je u srećnoj vezi sa svojom devojkom Miki Kimenej. Lepa plavuša bavi se modelingom, a priliku da zasija imaće i ovog leta na Evropskom prvenstvu.

Nakon što su razočarali i nisu igrali na Svetskom prvenstvu, "lale" su se ponovo vratile na veliku scenu. Fudbaler Barselone nije briljirao ove godine, kao ni njegov klub, ali je ovo odlična prilika da se to popravi.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading