VRAĆA SE NA VELIKU SCENU? Prosinečki seda na klupu selekcije koja je u top 15 na planeti
AP/Salvatore di Nolfi

Osvajač Kupa šampiona sa Crvenom zvezdom, legendarni vezista reprezentacije Hrvatske Robert Prosinečki, želi da nasledi Zlatka Dalića na klupi Hrvatske posle Evropskog prvenstva.

Prosinečki je gostovao kao stručni komentator na HTV-u i tom prilikom dobio pitanje da li bi preuzeo "kockaste"? Na pitanje, ako bi Zlatko Dalić posle Evropskog prvenstva prihvatio poziv Fenerbahčea, a HNS ga pozvao za selektora, da li prihvatio poziv, Prosinečki je rekao:

- Uh, ne bih ja sad o tome. Najvažnije je da smo mi sad svi uz Hrvatsku. Da li bih prihvatio? Pa, ko ne bi prihvatio HNS i Hrvatsku? Raketu su prerano pustili, prebrzo ga odbacili. Ne bi trebalo moliti nikoga da igra za Hrvatsku, ali Rakitić bi nam sigurno dobro došao - rekao je Prosinečki.

Turski mediji su u petak, na dan utakmice između Hrvatske i Češke, objavili da je hrvatski selektor Zlatko Dalić sve dogovorio sa Fenerbahčeom, ali za sad nema zvaničnih potvrda za to. Hrvatska je trenutno 14. na FIFA rang listi i posle EP je očekuje nastavak izuzetno komplikovanih kvalifikacija za Mondijal u Kataru. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading