FAJT Abazović nakon zaplene tri miliona švercovanih cigareta prozvao Konjevića
Tanjug

„Zato razumem rezigniranost (Raška) Konjevića kojem jedino preostaje da pokuša od mene da napravi njega samog. Izvini, Raško, što je juče palo tri miliona švercovanih cigara“, napisao je Abazović na svom Telegram kanalu.
Ministar odbrane u odlazećoj vladi Konjević, objavio je fotografiju na kojoj su Abazović i Zdravko Kosanović, kako tvrdi Konjević, vlasnik cigareta zaplenjenih u Slobodnoj zoni Luke Bar, prenele su podgoričke Vijesti.

Ruka pravde, istakao je Abazović, nikog ne štedi i jednaka je za sve.

U post skriptumu Abazović je pozvao Konjevića da objavi fotografije sa svojim kolegama koje, kako kaže, politički štiti i poručio mu: „Tek je počelo“.

„P. S. Raško, objavi fotografije sa svojim kolegama koje politički štitiš. Biće zanimljivo videti koga si sve politički štitio, od Brajovića, do Veljovića i Maraša. Tek je počelo“, napisao je Abazović.

Dritan: U nekoj CG i Ðukanović da odgovara

Abazović je pre par dana izjavio da bi bilo dobro da, kako je rekao, u nekoj Crnoj Gori odgovara i aktuelni predsednik Milo Ðukanović za kojeg je rekao da svakako nosi političku odgovornost, ali da nije siguran da je ta odgovornost samo politička.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading