MRTVA ŽENA PRONAĐENA U MORU KOD TIVTA Vidljive povrede ukazuju na jednu stvar
Printscreen

Prema tvrdnjama očevidaca, nošeno talasima i strujom koji su ga doneli u blizinu obale, telo je plutalo leđima okrenuto prema površini vode, sa glavom ispod nivoa mora, prenose crnogorski mediji.

Ljudi koji su se zatekli na plaži su pomislili da je nekom od kupača pozlilo i pohitali su u pomoć.

Međutim, žena već tada nije davala znake života pa su uzaludni bili napori spasilaca koji su je izvukli iz mora na obalu i pokušali da je reanimiraju.

Prema nezvaničnim informacijama, na glavi preminule žene primetna je veća rana. Na licu mesta bile su ekipe Hitne pomoći i tivatska policija koja je izvršila uviđaj.

U policiji je nezvanično rečeno da je o svemu obavešteno Više državno tužilaštvo u Podgorici i da će telo preminule biti upućeno na obdukciju kako bi patolozi utvrdili uzrok smrti.

Utvrđuje se identitet žene, za sada nema prijavljenih nestanaka.

U policiji nisu želeli da spekulišu vezano za povrede na glavi preminule ističući da su one možda mogle nastati i od udarca beživotnog tela dok su ga nosili talasi, u neki kamen u plićaku.

- Način na koji je ta povreda nastala, kao i precizan uzrok smrti pokazaće obdukcija - kazao je sagovornik iz policije, dodajući da za sada još nije utvrđen identitet preminule, a policiji nije prijavljen nestanak bilo koje osobe u Tivtu i susednim gradovima ovih dana.

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading