"ON JE KRIMINALAC I ŠVERCER KOKAINA" Nekadašnji Đukanovićev kum progovorio o svemu
Foto: EPA/Foto: EPA/STEPHANIE LECOCQ

Knežević kaže da je ovo razlog rušenja Vlade Dritana Abazovića

- Evo zašto je nakon hapšenja Predsednice Vrhovnog Suda, Predsednika Trgovačkog Suda, i partnera sa Đukanovićem na UDG Veselina Vikotića, čiji je tim “orobio” najveću vinariju u ovom delu sveta, trebalo srušiti Dritana Abazovića. Evo zašto je trebalo pitanje Crkve vratiti na stol. Iako sam objasnio u tekstu u Vijestima od 04.08 kako je upravo Đukanović bio glavni i jedini partner SPC u Crnoj Gori od 1990 do 2019″, kaže Knežević.

Biznismen dodaje da Crna Gora ima predsednika Države koji je notorni kriminalac.

-Lopov, švercer cigareta, pokrovitelj šverca kokaina, čovek koji sa svojom familijom ima “piece in any action” u bilo kojem poslu u CG: trajekt Kamenari -Lepetani, Aman Sv Stefan, auto put Bar Boljari, Porto ovaj, Porto onaj, Aluminijski, vetroelektrane, mini elektrane.. Đukanović je uzrok, početak i kraj svih crnogorskih problema, bauljanja te države i tog društva poslednjih 30 godina kroz prostor i vreme“, naglašava Knežević.

Kako je precizirao, “Milo” je najskuplja, ona koja ju je najviše koštala, crnogorska reč.

- Dok se njegova hobotnica ne raskrinka i dok se glava i pipci ne privedu pravdi, sve ostalo je dragi crnogorski državljani mlaćenje prazne slame, zaključio je biznismen.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading