ĐUKANOVIĆ MASAKR NA CETINJU ISKORISTIO ZA NAPAD NA SRBIJU! Milo ljut jer mu je Vučićeva "podrška i žal zbog pogibije 11 ljudi" stigla sa zvaničnog imejla Vladimira Božovića!
Foto: Alo.rs

Milov kabinet saopštava da je na tu adresu danas dostavljeno pismo predsednika Srbije Aleksandra Vučića upućeno Đukanoviću povodom nesreće na Cetinju, a da je upućeno sa zvanične imejl adrese Vladimira Božovića, za koga navode da se "predstavio kao ambasador Srbije u Crnoj Gori", iako je, kako kažu, odlukom Vlade Crne Gore 2020. proglašen personom non grata.

U saopštenju Đukanovićevog kabineta se ocenjuje da ''današnji potez predstavlja još jedan čin nepoštovanja institucija Crne Gore''.

''Neprihvatljivo je da i tragičan događaj na Cetinju, Vladimir Božović koristi da nastavlja sa svojom praksom lažnog predstavljanja i kršenja međunarodnih konvencija'', navodi se u saopštenju.

Dodaje se da će kabinet predsednika Crne Gore ovim povodom ''zatražiti određena postupanja od strane Ministarstva spoljnih poslova i Ministarstva unutrašnjih poslova, uključujući zabranu ulaska i napuštanje teritorije Crne Gore od strane V. Božovića''.

''Napominjemo da je pismo iste sadržine drugi put u toku dana prosleđeno sa zvanične e-mail adrese Ambasade Srbije u Crnoj Gori'', dodaje se u saopštenju.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Micko

15.08.2022 02:14

Milo mrzi Srbe gore no siptari pogotovu naseg pametnog i mudrog predsednika Vucica je

Iz CG

15.08.2022 04:00

Đukanović nije samo kriminalac već očito nenormalan čovek