OBJAVLJENA IMENA UBIJENIH NA CETINJU Otkrivena i tačna hronologija stravičnog masakra
EPA-EFE/BORIS PEJOVIC

Cetinjanin Vuk Borilović (34) juče je u centru ovog grada ubio deset sugrađana, a ranio njih šest. 

Tokom kravave drame u kojoj je ubio i dvoje maloletne dece, Borilović je iz lovačke puške nasumično pucao u komšije, ekipu Hitne medicinske pomoći, pripadnike policije i prolaznike.

Prema tvrdnjama nadležnih, njega je tokom razmene vatre sa policijom, hicima iz pištolja života lišio sugrađanin N.K. Prethodno, Borilović je odbijao da se preda organima reda, iako je bio opkoljen.

Njegovo telo sinoć je poslato na obdukciju, a prema nezvaničnim informacijama, ima više prostrelnih rana. Veštaci će, rečeno je, utvrditi kako je stradao i da li hicima iz jednog oružja.

EPA-EFE/BORIS PEJOVIC

 

 

Prema zvaničnim podacima, Borilović je oko 15.30 sati ušao u stan kod svojih podstanara i na vratima ubio jedanaestogodišnjeg M. potom njegovog tri godine mlađeg brata, a onda kroz prozor pucao i u njihovu majku - Natašu Pajović Martinović.

Borilović je ubio i komšiju Milana Mitrovića (37), a potom i svog ujaka Gorana Đurišića (54), a onda je silazeći niz ulicu, usmrtio i komšinice Aleksandru (52) i Danijelu Radunović (51).

Kako pišu crnogorski mediji, Borilović, opasan sa dva redenika metaka i puškom u ruci, skrenuo ka kući komšije I.J. i pozivao ga da izađe napolje.

Ranio je još četvoro komšija - Slavicu Zvicer, Filipa Đurkovića, Milevu Ramadanović i Darinku Čelebić, kao i policajca Ljubišu Maksimovića koji je pokušavao da ga savlada.

Iz Kliničkog centra Crne Gore saopštili su sinoć da je troje ranjenih operisano i da su smešteni u Jedinici intenzivne njege.

Nadležni nisu saopštili detalje i motive zbog kojih se Borilović odlučio na svirepi čin.

Jedna osoba ranjena na Cetinju životno ugrožena - Alo.rs

Vuk Borilović usmrtio dečake i njihovu majku, pa izgovorio ove jezive reči - Alo.rs

Svedok masakra na Cetinju: Pucao je sat vremena, ispalio je 100 metaka! - Alo.rs

On je ubio Vuka Borilovića, monstruma sa Cetinja? - Alo.rs

Bilo je pitanje trenutka kad će se nešto desiti na Cetinju, Vuka Borilovića je ubio civil! - Alo.rs

 

 

Komentari (0)

Loading