ĐUKANOVIĆEVE SLUGE SE OKUPILE U PODGORICI Ponovo protest protiv Temeljnog ugovora, okupljeni milogorci vređali SPC (VIDEO)
EPA/BORIS PEJOVIC

Učesnici protesta, između ostalog, tvrde da je ovakav tekst Temeljnog ugovora štetan po sve građane Crne Gore i pozivaju vladu da "umesto mitomanije konačno podari evropsku budućnost".

Član organizacionog odbora protesta Miloš Ðuričković rekao je da "postoje indicije da će iduće nedelje biti izglasan akt kapitulacije".

Portparol Liberalne partije Amar Borančić naveo je da su mislili da su "rušenjem vlade Zdravka Krivokapića Crnu Goru vratili u okvire građanske i evropske Crne Gore".

- Ugovorom sa "Crkvom Srbije" se jasno želi stvoriti država u državi. Ukoliko vlada ne odustane pitanje je do kada će trajati - rekao je Borančić

Građanski aktivista Aleksandar Zeković rekao je da je ovakav tekst "takozvanog temeljnog ugovora" štetan po sve građane i građanke i pozvao Albance da im se pridruže u borbi.

Organizatori su najavili okupljanje i iduće sedmice uoči sednice Vlade.

Protestu su, između ostalih, prisustvovali i poslanica Socijaldemokratske partije (SDP) Draginja Vuksanović Stanković i potparol Socijaldemokrata (SD) Nikola Zirojević.

Komentari (4)

Loading
Petar

05.07.2022 07:16

Zove Albance da im se pridruze ljigavijeg narod od tih Milogoraca nema to je smece obicno zadnje dno koje sam u zivotu vidio!!!!Draginja ona zvalava raspala dronfulja!!!

Mira

05.07.2022 07:34

Ljigavci teski gori od svih nacija prodank ljudi i kvarni.Sticice ih Bozija kazna!!!

Aca

05.07.2022 15:34

Pa milo je sef crnogorske i albanske mafije a gde je lova tu su protesti

Draqinja

03.08.2022 15:16

E..oj.mile.izdajniku.roda.i.naroda.svoqa.driran.je.pravi.covek.od.reci Sto.je.obeco.to.je.uradijo.svaka.mu.cas.veliki.je.covek..ti.si.pokazo.svoje Ništa.. bravo.dritane.veliki.si.covek