MEDOJEVIĆ IZNEO VAŽAN APEL Ovo je pitanje budućnosti naroda
printsrkin/jutjub

Nebojša Medojević je pozvao Demokrate da se dogovore oko borbe protiv mafije.

„MI iz DF-a smo pozivali mnogo puta Demokrate. Moramo da se dogovorimo kako da se borimo protiv mafije. Da povratimo međusobno poverenje. Ovo nije pitanje rejtinga, ovo je pitanje budućnosti ovog naroda“, naveo je Medojević.

Medojević je kazao da su Skaj aplikaciju koristili najviše balkanski karteli, što govori da su oni u nekoj vrsti „federacije“.

„Očigledno da je neko navukao klanove da koriste tu aplikaciju. Od samog starta je kreirana pod nadzorom FBI i nijedna druga mafija ne koristi tu aplikaciju. Naša mafija ima državu. Ako je predsednica Vrhovnog suda uključena, ako je predsednik DPS-a tu. Svi su koristili tu aplikaciju. U Crnu Goru je stiglo preko dve milijarde tih poruka. Radi se o dokazima. Viši sud u Beogradu je prihvatio transkripte kao dokaz. Ovde se ne radi samo o presretanju, radi se i o analitici. Pitanje je kome će EUROPOL da dostavi sve te dokaze. Tu imate priznanja, opis akcija, cjenovnike, fotografije, gde će roba da izađe i uđe. Ja znam da je najveći problem tužiocu njegova bezbednost“, kazao je Medojević.

Govoreći o slučaju Medenice i Jovanića, kazao je da je tužilaštvo procesuiralo one koji su se borili protiv kriminala.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading