MEDOJEVIĆ O VELIKIM PROBLEMIMA CRNE GORE Svi koji ulaze u Abazovićevu Vladu kao da kupuju kartu za Titanik
Foto: Printscreen

„To će imati posledice po region, zato smo mi iz DF-a zauzeli stav da ne treba da se svrstavamo u ovom sukobu ni na koju stranu i da Crna Gora ne bi smela da ponovi grešku koju je imala u istoriji, da iskoristimo globalne podele da se mi unutar Crne Gore „pokoljemo“, kaže Medojević.

On naglašava da ne bi građani opet bili žrtve čitave ove priče.

„Prvi interes Crne Gore je da se u ovom trenutku mi pozabavimo našim unutrašnjim pitanjima. Vidite kakvo je rasulo u zemlji. Svako ko ulazi u ovu Vladu Dritana Abazovića kao da kupuje kartu za Titanik, a zna da će taj Titanik vrlo brzo da udari u ledeni breg. Crna Gora treba da se posveti sebi, da se ne svrstava ni na jednu stranu, iako se već svrstala.“, kazao je on.

Medojević, govoreći o ratu, kaže i da se i jedan deo Ukrajinaca radikalizovao i kazao da je to normalno jer mu je neko poginuo i da je to normalna posledica.

„Radikalizovao se na antiruskim pozicijama. Jedan deo Ukrajinaca će, naravno po instrukcijama spolja od strane bezbednosnih i obaveštajnih službi, privatnih vojski, postati teroristi. Postoji li mogućnost da neka takva organizacija Ukrajinaca napadne imovinu Rusa u Crnoj Gori ili da napadne nekim drugim aktom interese Crne Gore u tom trenutku?“, upitao je on.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading