DRITANU SE ŽURI DA SEDNE U FOTELJU Izdajnici žele svoju vladu što pre, SNP saglasan da je Rusija izvršila agresiju!
Foto: Aloonline.me

Ja želim da se izjasnim, Komisija koju sam vodio je bez tenzija i objašnjenja donela odluku o sankcijama Rusiji. Ja neću podržati zaključke, onakve, kakve ih je potpisao Krivokapić, naveo je vicepremijer Dritan Abazović nakon današnje sednice Vlade.

Abazović je kazao da jedino premijer može da zakaže novu elektronsku sednicu, kao i da je tokom današnjeg zasedanja nastao šum u komunikaciji između ministra spoljnih poslova Đorđa Radulovića i premijera Zdravka Krivokapića.

Dritan ponovo provocira Rusiju

Odgovarajući na pitanja novinara, kazao je da je zadovoljan kako teku pregovori sa partijama, te dodao da je Crnoj Gori hitno potrebna nova Vlada.

– Moj apel je da što pre izglasamo novu vladu, da što pre donesemo veoma bitne odluke. Danas će se sastati sa SNP-om, a neke njegove kolege će odraditi razgovore. Mandatar je svoj posao završio, ovo je samo filovanje – istakao je on.

Istakao je i da je 98 posto svega sklopljeno kad je u pitanju nova vlada. Naveo je da niko neće nikog uslovljavati sa Srebrenicom, a da je SNP usvojio sve oko agresije Rusije.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading