MEDOJEVIĆ OBJAVIO ZABRINJAVAJUĆE PODATKE Dritan Abazović za godinu dana postao milioner! (FOTO)
Foto: Ilustracija

- Za samo godinu dana vršenja vlasti Dritan Abazović je postao multimilioner i njegova porodica je ozbiljno ušla u biznis. Iako Dritanova zarada kao zamenika predsednika Vlade ne može ni približno da pokrije višemilionske investicije njegove porodice u zdravstveni biznis, državno tužilastvo ne reaguje - navodi Medojević.

On je kazao da je sve to dogovor sa Milom Đukanovićem i nastavak prakse Darka Pajovića i Pozitivne, da se “ljubav” prema EU i NATO debelo naplate.

- Dritan i njegov brat koji živi i radi u Beogradu, preko svoje sestre otvaraju kliniku u Ulcinju. Od kojih para? Da li se ovako troši onih 21 miliona evra koje je Dritan dobio da bi spasio Đukanovića i DPS, sa kojima sada ide u koalciju - ocijenio je Medojević.

- Možda se ovde krije odgovor ko je narko klanu prosledio informacije stranih službi o pošiljkama kokaina preko banana i Luke Bar? I koliko je to koštalo - zaključio je Medojević na svom Fejsbuk profilu.

 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Loading
Zlatokosa

15.03.2022 15:55

Dritan se emancipovao kao I Milo. I nekako svi imaju veze u Beograduu, Prištini. Svi su multimillioneri. Svi su evrofanatici. Vole evre. I što je najvažnije, ili su izgubili izbore ili ih niko nije birao.

Branko

15.03.2022 16:02

Nee , On je doktorirao na temu etike , i to je dovoljan doprinos etici :D A finansije i muljanje sa kokainom je naucio na velikom odmoru u skoli :( Dje bash nadje Beograd da diluje Sto nije kod svojih u Sarajevu , Pristini :( Eticar :D Ono u Ulcinju se ne racuna to je Velika Njihova Albanija i sluzi se kao anestetik ...

Rada

15.03.2022 17:19

Ene ti ga sad . Jos jedan milo . Kuku vama komsije crnogorci .

Sezontije Prvi

29.05.2022 18:18

Ni kraćeg mandata, ni većeg računa. Najplaćeniji na svetu je crnogorski predsednik Vlade. Cela Crna Gora radi za njegovu platu, radi, ćuti i trpi.