DRITAN ABAZOVIĆ PONIŽEN DO KRAJA Medojević osuo paljbu - Crna Gora je u opasnosti, a on se druži sa zgodnim devojkama!
Foto: Ilustracija

- Nekad smo imali akciju "Sportom protiv droge", a sada "Penzionisanjem protiv mafije". Imam osećaj da je Fond PIO najjača organizacija protiv organizovanog kriminala trenutno u Crnoj Gori - dodao je on. 

Istakao je da vicepremijer i lider pokreta URA Dritan Abazović "osim večernjih i mladalačkih aktivnosti" ima ideju samo koga će još penzionisati.

- On je zaista te svoje dečačke snove ispunio: od trke formule, ispijanja skupih vina i druženja sa zgodnim devojkama. Sve je to fino i lepo, ali ovde kod nas je borba za život i smrt. Ovde se radi o borbi građana Crne Gore da se otrgnu od zagrljaja mafije koja ovaj narod ubija. Dritan zaista ima taj stil, pa kad te vidi raširi ruke "Ja te volim, ja te ovo, ja te ono", ali ovo su mnogo ozbiljne stvari. Država nam je u opasnosti, mir i bezbednost su nam ugroženi. Tu nema konabitacije - tvrdi Medojević. 

Prema njegovim tvrdnjama, Vlada Zdravka Krivokapića nije smela da uzme automobil "majbah" od predsednika DPS-a i lidera države Mila Đukanovića. 

- Nisu smeli od straha, a zna se da je u Crnoj Gori premijer najmoćniji pojedinac. Ova Vlada i Dritan Abazović bi se smrzli od straha svaki put kad vide Đukanovića - naveo je Nebojša Medojević.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading