MEDOJEVIĆ UPOZORIO Crna Gora postaje Latinska Amerika, a ako mafija predloži Dritana za premijera... (VIDEO)
Foto: Ilustracija

- Već ranije sam ukazivao na problem da ova vlast nije uspela da osnaži građansku kontrolu nad sektorom bezbednosti. Sada smo svedoci da se u javnost iznose informacije koje su predmet operativnog rada ANB-a - kazao je Medojević na konferenciji za štampu.

Dritan Abazović da prestane da se igra

On je pozvao Dritana Abazovića da „prestane da se igra sa sektorom bezbednosti i da prekine sa zloupotrebom operativnih informacija i medija koji stoje iza njega“.

- Ugrožen je mir i stabilnost. Trgovina informacija u ovakvom haosu, hiljade takvih informacija koje mogu da dođu od strane ljudi koji su radili u ANB i koji informacije dostavljaju Abazoviću. ANB nije reformisana, tamo su i kadrovi mafije, DPS-a... - kazao je Medojević, prenose "Novosti".

Prema njegovim rečima, „trenutak je da ovaj haos i kriza prestanu“.

"Crna Gora postaje Latinska Amerika"

On je poručio da je vreme da se sedne i dogovori koje su temeljne vrednosti na kojima počiva Crna Gora i oko termina izbora.

- Moramo da se dogovorimo da Srbi u Crnoj Gori nisu građani drugog reda, da se dogovorimo oko vrednosti na kojima treba da počiva ova država. Crna Gora ulazi u tešku bezbednosnu krizu, postaje Latinska Amerika - mišljenja je Medojević.

 

 

Nebojša Medojević je kazao da je smešno da Dritan Abazović govori o evropskoj Vladi koju podržava deset odsto građana.

- Vlada se može formirati samo na izborima. Demokratski front poziva, dajte da sednemo da se dogovorimo - kaže Medojević.

On je kazao da PzP neće učestvovati ni u jednom projektu iza kojeg stoje poslanici DPS-a.

- Ako mafija predloži Dritana za premijera te Vlade, sa nama nema razgovora - kazao je on. Medojević je dodao da ako budu suočeni „sa brutalnom zloupotrebom, da će biti protesti“.

- Biće to mirni protesti, kao i uvek kad ih DF organizuje - poručio je on.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading