DRITAN ABAZOVIĆ PREMIJER Ovo je nova Vlada Crne Gore - Izdaja naroda je konačno dovršena! (FOTO)
Tanjug

Premijer nove Vlade Crne Gore će biti Dritan Abazović, dok će Damir Šehović iz SDP-a biti potpredsednik. Time je konačno stavljena tačka na sramna dešavanja iz prethodnog perioda, u kom je očigledan cilj bio da se prekroji izborna volja građana Crne Gore i da se srpske stranke uklone iz vladajućih struktura. 

PONOŠ NE KRIJE Bio u vojsci koja je ratovala protiv NATO-a, a onda pohrlio u NATO koledže! (VIDEO) - Alo.rs

Kako portal Alo nezvanično saznaje, na osnovu dokumenta koji je došao u naš posed, evo kako izgleda predlog za sastav nove Vlade Crne Gore.

DRITAN ABAZOVIĆ PREMIJER Ovo je nova Vlada Crne Gore - Izdaja naroda je konačno dovršena! (FOTO)

Alo

 

U Vladi neće mesta za nijednu srpsku stranku, a skupštinsku većinu obezbeđivaće DPS Mila Đukanovića. Ovim je konačno srušeno sve što se gradilo u prethodne dve godine, što je bio očigledan cilj Dritana Abazovića i njegovog novog (a možda i starog) koalicionog partnera Mila Đukanovića

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (8)

Loading
Seka Persa

08.02.2022 21:42

Boze dragi pomozi!!!Dno je dotaknuto!!!

Zagondzija

08.02.2022 22:04

Sta doceka crna goro bez imalo bjela da te vodi albanija jad i cemer

Obilić

08.02.2022 22:09

Moja braco Crnogorci, Njegoš se u grobu prevrće kad vidi sta načiniste od Srpske zemlje Crne Gore i ko vam sada vodi drzavu. Šiptar i Musliman!

Srpkinja

08.02.2022 22:17

Dizi se narode Crne Gore. Vasi sinovi su u vojsci i policiji. Svi na noge, srusite izdajnicku vlast i spasite svoju zemlju od okupatora i kriminalaca.

Milo III

08.02.2022 22:37

Jake li volje još većeg naroda ! Beogradska Kaludjerica ima više žitelja i semafora od mesne zajednice Crne Gore pa je niko ne pominje i u "novine gura"...... ajd' da i vama Albanci u kući kolo zaigraju.....živeli !!!

Namestaljka

08.02.2022 22:39

Meni je ovo cudno jako i pitanje cija je ovo propaganda mozda bas i Milova da bi narod izasao na ulice i bili izbori i na njima bi Milo dobio vecinu. Zato neverujem da bi Dritan pljunuo sam sebe i stupio u koaliciju sa njim.

Crni

08.02.2022 22:56

Sjeba vas Ditran.Onaj muceni Krivokapic nije izlazio iz ambasda i nista.Ubio se mucenik da sto vise pokaze kako ne voli Srbiji ali mu nepoverovase.A nije kriv Krivi vec ovaj Mandic i ovi oko njega srbi na baterije,sto ga dovedose na to mesto ni krivog ni duznog.E sada drste gace ,Dritan vozi sa dva kobmija glasaca.