SKANDAL U JUTARNJEM PROGRAMU CRNE GORE Voditeljka zbog stava o nasilju nad ženama postala tema ČITAVOG regiona (VIDEO)
Slika ekrana

 

Nevladin sektor i pojedini poslanici pozvali su menadžment Radio i Televizije Crne Gore da adekvatno reaguje na izjavu voditeljke Jutarnjeg programa TVCG Jovane Božarić-Stanišić koja se može protumačiti kao opravdanje za nasilje nad ženama.

Naime, Jovana Božarić-Stanišić, voditeljka programa je prilikom razgovora sa koordinatorkom SOS telefona Biljanom Zeković, saopštila “da ima žena kako se ponaša, izaziva u muškaracu da se ponaša kako ne treba”.

“Ne mora da uvek bude tako kako ste naveli primer. Hoću reći postoji i druga strana. Mislim na trenutak da nešto izbegne ili ne kaže, da ne bi isprovocirala drugu stranu, da treba da prekine. Ima žena koje ne prekidaju, zaista ih ima”, navela je voditeljka.

Na to je Zeković jasno poručila – postoji samo jedna strana.

“A to je da za nasilje nema opravdanje”, ističe Zeković.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Loading
Душка

26.01.2022 06:30

Постоје женне које ду иритантне,траже конфликт .Ако мушкарац буде груб он је насилник а жена може сатима да га малтретира па чак и да удари ,то се толерише.

Ex faca

27.01.2022 11:34

@Душка - Tipičan primer uz zadruge. Neke žene koketiraju i provociraju, dođu do neke tačke i onda logičan nastavak prevedu u nasilje. Muškarci moraju sve da trpe, od nekih žena može da se poludi.