NOŽ U LEĐA SRBIJI "Quo vadis, Aida?" na RTCG - perverzna antisrpska kampanja u Crnoj Gori
Foto: Printscreen

Kako je preneo portal RTCG, sporni film, koji je za Republiku Srpsku potpuno neprihvatljiv, kao i za narod i intelektualce u Srbiji, u izboru Evropske filmske akademije proglašen za najbolji u ovoj godini.

RTCG navodi da je reč o filmu koji, kako navode, govori "o genocidu u Srebrenici počinjenom u leto 1995. godine" a u kojem je glavna uloga poverena je Jasni Ðurišić.

Hoće li biti emitovan i film o "heroju" Naseru?

Podsećamo, posle filma "Kuda ideš, Aida", muslimani snimaju i film o Naseru Oriću, najavio je glumac Emir Hadžihafizbegović.

- Taj se film priprema da se jednom skine stigma sa heroja koji je otišao u Hag, oslobođen optužbi, moramo napraviti film o Naseru Oriću - poručuje Hadžihafizbegović.

Glumac je snimanje filma o Oriću najavio još u intervjuu za Okanal još u februaru, ali je to prošlo prilično nezapaženo, dok se deo tog intervjua nije počeo širiti društvenim mrežama.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Loading
Vesna

28.12.2021 18:32

Kompleksi su strasno ružna stvar. ZIVELA SRBIJA

Pazarka

29.12.2021 07:14

Vučić ulaganja u NPazar a Npazar sinoć film o genocidu prikaza e moj Vučiću Rasimovi su ti rekli sve

Zuj

29.12.2021 08:20

Hahha a ova sa slike svako vece na rts-u u seriji Avokado? I o čemu vi pišete? Koja crna Gora...

Zoran Ristić

29.12.2021 09:24

Da li je ova naša trećerazredna glumica svesna u šta se upustila i šta je tkz. glumila. Da li glumace i estradu nije sramota kada jure samo za novcem po cenu pljuvanja po svom narodu? Kada vidim ko sve dolazi iz Hrvatske i BiH kao i CG ovde da peva i glumi a kada ode svojoj kući pljuje po Srbiji i da naša kompletna estrada ne reaguje plašeći se za svoje honorare koje dobija tamo sve ostavlja vrlo gorak utisak i govori o jadu i čemeru tih tkz. naših umetnika.