MILAN KNEŽEVIĆ SRUŠIO SVE SRPSKE NEPRIJATELJE U CRNOJ GORI Očekujem da reaguje Zoran Milanović i uplati 20 evra
YT/B92 TV

- Ako dobro shvatam, problem je što su Aleksandar Vučić i Srbija pomogli opštinu Nikšić sa dva miliona evra, a nisu ništa tražili zauzvrat. Sram ih bilo. Trebalo je kao Milo (Đukanović) da Nikšiću uzme sve kako bi grad zavisio od njega. P. S. Očekujem da reaguje Zoran Milanović i uplati 20 evra - naveo je Milan Knežević na Tviteru.

Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je danas da je Srbija poklonila Nikšiću u Crnoj Gori dva miliona evra pomoći za projekte.

Vučić je tako odgovorio na pitanje novinara kako vidi kampanju koja se povela protiv njega i Srbije, zato što je Srbija donirala dva miliona evra pomoći za infrastrukturne projekte Nikšiću.

- Napadaju nas jer smo mi tim ljudima poklonili dva miliona evra, kao što smo nekad poklanjali novac Srebrenici, Drvaru, Dubici, Nevesinju, Kostajnici... Dali smo novac Nikšiću za određene projekte, da pomognemo. Nismo mi uzeli novac iz Nikšića, ima mnogo onih koji su uzimali novac iz Nikšića, a mi smo dali novac za Nikšić - naveo je on.

Vučić je rekao da je očigledno tu neko pobrkao lončiće.

- Kada vidim one koji su decenijama uzimali od građana Nikšića da kritikuju nas koji ništa nismo tražili od Nikšića već smo gledali koliko možemo da pomognemo, opet i ne tražeći ništa i ne govoreći čak o tome.... Da me niste pitali, ne bih nikada to ni rekao. Tako da mi se čini da je neko pobrkao lončiće i da nisu dobro razumeli, ali je važno da ljudi u Nikšiću to znaju - naveo je predsednik.

Takođe, poručio je da će Srbija, kako kaže, onako i onoliko koliko može, nastaviti sa takvom vrstom podrške.

Predsednik opštine Nikšić Marko Kovačević izjavio je juče da je Srbija na račun te opštine uplatila dva miliona evra donacija i da je Vučić tako ispunio obećanje dato jednom od lidera Demokratskog fronta Andriji Mandiću i njemu.

- Taj novac biće utrošen za rekonstrukciju ulice u Dragovoj Luci, Ulice Živka Nikolića u centru grada, uređenje kvartova, parkova, rekonstrukciju fiskulturne sale za školu u Župi - naveo je Kovačević.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading