KRAJ DPS? Medojević: Gluplji Đukanović, Milo, ostao u Crnoj Gori i zna da će odgovarati za svoje zločine
Foto: Ilustracija

- Čitav sistem je bio godinama izgrađivan da Milo i Aco mogu u svakom trenutku doneti bilo kakvu odluku i da će ta odluka biti sprovedena kroz institucije sistema: parlament, vlada, tužilaštvo, sudovi, ANB, carina, katastar… Pametniji Đukanović, Aco je odmah nakon gubitka izbora napustio Crnu Goru i otišao u Luksemburg. Kažu da je na račune švajcarskih banaka preneo jednu milijardu evra, samo da bi dobio državljanstvo EU i da bi sebi kupio zaštitu od sudskog progona. Sa sobom je poneo svu dokumentaciju Prva banke i svih njegovih firmi i sada u Crnoj Gori nema ništa. Gluplji Đukanović, Milo, ostao je u Crnoj Gori i sveo je sebe na ponižavajući nivo da pregovara sa Željkom Ivanovićem, Rankom Krivokapićem, Milicom Pejanović i Duškom Markovićem - napisao je lider Pokreta za promjene.

Medojević je naveo da su Đukanoviću potpisnici Memoranduma garantovali imunitet odkrivičnog gonjenja “ako on napusti politiku i DPS podrži manjinsku Vladu albanskih i bošnjačkih partija i vlasnika Vijesti!”

- Gluplji Đukanović, Milo mora znati da za Demokratski front ne važe dilovi Željka Ivanovića sa njim. Nema imuniteta za pljačku i uništenje Crne Gore. Moraćeš da odgovaraš pred institucijama države. Moraćeš da vratiš opljačkano blago narodu! Sve dok postoji DF, Đukanović zna da će odgovarati za svoje zločine. Zato su i on i njegovi plaćenici svim silama navalili da razbiju DF i da vrbuju izdajnike - naglašeno je u saopštenju.

Samo je DF, kako kaže Medojević, spreman da razbije DPS mafiju i da očisti zemlju od kriminala i korupcije.

- Poslušnici duboke države i “sorošoidi” misle da će odlaskom Đukanovića i pravljenjem koalicije sa ostatkom DPS-a, pobediti DF. Ne znaju bednici, da odlaskom Đukanovića, DPS nestaje. Iz prostog razloga što je DPS od 1998. izgrađivan kao privatna firma Đukanovića i kao političko krilo narkokartela. Kad ode Đukanović, odlazi i DPS. Koalicija vlasnika Vijesti, DPS-a bez Đukanovića, albanaca, bošnjaka, SD i SDP je gubitnička priča. Ne mogu dobiti više od 15% glasova. Za DF ovaj plan vlasnika Vijesti, Ranka Krivokapića, Milice Pejanović i Duška Markovića je idealan. Samo jako. Ubedite Mila da ga niko neće hapsiti i da može mirno da ode, napravite ovu k*rton koaliciju i da se izmerimo na izborima. A Milo neka razmisli koliko mu je jaka garancija ove pestokupljevina. A DF ima jedan lepi plan za njega i DPS. Vanredno stanje, Stadion, kavezi, svetla, prskalice - zaključuje Nebojša Medojević.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading