HISTERIČNOG ĐUKANOVIĆA PREGAZILO VREME Izlivi mržnje i frustracija u govorima predsednika Crne Gore
Alo

On je kazao da je Vlada svojim delovanjem „dovela u pitanje put Crne Gore prema Evropi“ i da tome svedoči i Izveštaj Evropske komisije. Zaboravljajući „Telekom“, „Kovertu“, „Pandora papire“, „Limenku“, ubistva novinara, progon neistomišljenika, Đukanović je kazao da aktuelna vlast vodi državu pogrešnim putem.

- Taj izveštaj Evropske komisije se ne može pročitati drugačije do onako kako učiteljica reaguje na neposlušnog đaka u prvom razredu osnovne, u ćošak, okreni se prema zidu i ćuti, do smene - rekao je Đukanović na završnoj konvenciji partije u Mojkovcu.

- Svojim novim izlivom histerije Milo Đukanović je pokazao dve stvari. Prvo, da ga je pregazilo vreme, jer je slanje neposlušnih učenika u ćošak odavno zabranjeno u našem školskom sistemu. Drugo, načinom kako je to saopštio, naslućujemo da je mlađani Đukanović često puta bio teran u ćošak i da svoje frustracije iz školske klupe pokušava da izleči sa pozicije sile predsednika države - kaže Damjanović.

Sa druge strane, ističe Damjanović, vlada Zdravka Krivokapića ovom istom Đukanoviću, koji svojim neartikulisanim ispadima bruka državu i u zemlji i inostranstvu, čoveku koji i rečju i delom preti građanskim ratom, Budžetom za 2022. godinu opredelila je povećanje sredstava za obavljanje funkcije predsednika Crne Gore za 10 odsto u odnosu na ovu, 2021. godinu. Zanimljivo da li će iz dodatnih sredstava za Đukanovićev kabinet biti povećana i plata savetniku za bezbednost Veselinu Veljoviću, hapšenom zbog napada na policiju na Cetinju.

Da i dalje postoji vaspitna mera slanja u ćošak, vlada Zdravka Krivokapića je itekako zaslužila da se tamo nađe, naravno ne od strane Mila Đukanovića, koji da imamo pravnu državu danas ne bi bio u ćošku, već u u ustanovi sa stalnim boravkom i nadzorom, poručio je u izjavi za in4s.net Igor Damjanović.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading