BRUKA U CRNOJ GORI Ministar odbio da izađe na crtu Medojeviću
Foto: TV Pink/printscreen

Kako je navedeno iz PZP-a, Spajićevo odbijanje TV duela sa Medojevićem predstavlja kukavički čin i potvrđuje teze PZP-a da je njegov plan “Evropa sad” obična populistička priča zasnovana povodom kampanje Demohrišćanske stranke u osnivanju i koja očekuje podršku DPS-a.

- Spajić odbio da dođe na duel sa predsednikom Pokreta za promjene! Ministar finansija i socijalnog staranja Milojko Spajić, odbio je poziv Adria TV da dođe na duel sa predsednikom PzP Nebojšom Medojevićem. On je na taj način izbjegao da pred javnosti brani svoj plan “Evropa sad” koji već uveliko promoviše, te ukrsti argumente sa liderom PzP-a, koji je u više navrata saopštavao da je Spajićev plan nerealan i populistički. Medojević je izneo više kontra stavova o Spajićevom planu “Evropa sad” koji su bili čvrsto argumentovani, utemeljeni na ekspertskoj osnovi, a pre patriotski. Bežanje Spajića od suočavanja pred licem javnosti sa predsednikom PzP Nebojšom Medojevićem, ne samo da predstavlja običan kukavički čin, već potvrdjuje i teze PzP da je njegov plan “Evropa sad” obična populistička priča zasnovana povodom kampanje Demohrišćanske stranke u osnivanju i koja očekuje podršku DPS-a. Plan Evropa sad nije plan ozbiljnih ekonomskih reformi u interesu građana i države Crne Gore. Radi se o opasnoj propagandi vlasnika Vijesti koja su spremni da za svoje političke interese slome državu Crnu Goru i dovedu je do bankrota i haosa. Predsednik PzP, kao dokazani crnogorski suverenista, patriota i reformator je prvi raskrinkao plan neprijatelja Crne Gore i prihvatio poziv na duel sa Spajićem.

Njegovo kukavičko odbijanje dijaloga, doživljavamo kao priznanje da je predsednik PzP u svemu bio u pravu i da je Ministar Mickej najobičniji prevarant i kriminalac koji zloupotrebljava funkciju za lično bogaćenje i promociju svoje stranke- saopšteno je iz pres službe PZP-a.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Milan

02.12.2021 09:33

Pa Medo on je klovn i u ovoj varijanti pod pokrovom Krivog a šta on ima da traži u tv duelu kada mu ti možeš biti predavač u svim poljima a on loš đak!