KRIVOKAPIĆ OPLEO PO DIKTATORU "Faraon koji svetli kao sunce u Crnoj Gori"
EPA/IGOR KUPLJENIK

Krivokapić je to rekao u parlamentu odgovarajući na pitanje predstavnika DPS-a i Liberalne partije Danijela Živkovića, "šta ga podstiče da uzurpira mesto predsednika vlade, koje mu više ne pripada".

Obraćajući se Živkoviću, premijer je rekao da poslanik DPS-a "ne vidi ništa od faraona koji svetli kao sunce u Crnoj Gori", a koji je, kako je rekao, uzurpirao Crnu Goru.

Kako je preneo portal RTCG, premijer je aludirajući da lidera DPS Ðukanovića, kazao da je predsednik najjače opoziicone partije "uveo tajkune, rasprodao imovinu i preduzeća".

Živkovića je upitao "šta je sa Pandorinim papirima”, i istakao da niko iz njegove vlade nije ušao ni u kakvu korupciju.

Popis naredne godine, možda u oktobru

Crnogorski premijer Zdravko Krivokapić izjavio je danas da će popis stanvništva biti održan naredne godine, možda u oktobru. Podsetio je na preporuke da se popis ne organizuje u godini kada su izbori i rekao da će videti "kako će biti sa izborima".

"Vlada je u programu rada zacrtala da će u četvrtom kvartalu biti posvećen ovom zakonu i napravljen je Nacrt zakona o popisu koji je imao javnu raspravu. Javna rasprava je morala biti više transparentna, jer je samo jedna partija učestvivala, što bi se moglo ispraviti u Skupštini kroz amandmane", rekao je Krivokapić.

KRIVOKAPIĆ OPLEO PO DIKTATORU

Tanjug/Rade Prelic

 

Dodao je da je taj nacrt upućen Evropskoj komisiji i vrlo brzo će biti završen i taj deo.

Krivokapić je to rekao da u parlamentu u okviru "premijerskog sata" odgovarajući na pitanje poslanika SNP Dragana Ivanovića.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
kosovka žena

26.11.2021 23:00

Dokle više Miloooo,dosta te je bilooo!!!