KRAJ ZA KRIVOKAPIĆA? Demokratski front saopštio važne vesti o izboru nove vlade Crne Gore
Printscreen

DF najavljuje u narednom periodu pojedinačne sastanke sa svim partijama većine, nakon kojih očekuju da se javnosti prezentuje celovito i usaglašeno rešenje za izbor nove Vlade.

-Demokratski front iskazuje zadovoljstvo odgovorima koje smo dobili od koalicionih partnera iz parlamentarne većine u Skupštini CG. Naime, naša inicijativa za izbor nove Vlade je dobila na prvom zajedničkom sastanku podršku važnih političkih subjekata, a ostali članovi vladajuće koalicije su današnjim odgovorima iskazali spremnost da razgovaraju o svim pitanjima vezano za ovu temu kao i sve druge koje se odnose na budućnost Crne Gore.

KRAJ ZA KRIVOKAPIĆA? Demokratski front saopštio važne vesti o izboru nove vlade Crne Gore

EPA

 

 

Demokratski front se zahvaljuje partijama skupštinske većine zbog iskazane spremnosti na razgovor, a u narednim danima ćemo organizovati pojedinačne sastanke sa svim partnerima kako bi pre organizacije ponovnog zajedničkog sastanka mogli da se pojavimo sa celovitim, i vjerujemo usaglašenim rešenjem, a na osnovu onog što smo obećali građanima u predizbornoj kampanji.

Ako smo svi posvećeni evropskim integracijama kao što to javno saopštavamo, onda treba da pođemo od činjenice da nas izostanak eventualnog dogovora u parlamentarnoj većini sve više i više udaljava od tog cilja.

Oslanjajući se na snažnu podršku koju su nam dali naši građani na izborima 30 avgusta prošle godine i ne želeći da izneverimo njihova očekivanja Demokratski front će uložiti najveće moguće napore da nađemo zajednički jezik i postignemo sveobuhvatan dogovor na korist svih građana Crne Gore - navedeno je u saopštenju DF-a.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading