BURNA RASPRAVA Demokratski front postavio Dritana na mesto - Ne može 5 odsto građana da ucenjuje celu Crnu Goru! (VIDEO)
Foto: Youtube/Printscreen/Нова српска демократија

Poslanici URA-e i DF-a su se raspravljali oko pitanja vezanog za Tužilački savet.

Poslanici URA-e su insistirali da to pitanje bude na dnevnom redu, na šta je predsednik Skupštine Aleksa Bečić kazao da nema akt za to, da ne može da se razmatra prazan papir.

Šef poslaničkog kluba DF-a Slaven Radunović je reagovao povodom insistiranja URA-e i rekao da URA prekine sa ucenama.

Šef kluba Demokratskog fronta Slaven Radunović je rekao da je licemerno da neko ko je najmanje pogođen radom Tužilačkog saveta na tom pitanju insistira, navodeći da misli na klub Crno na bijelo.

„Znate zašto sam inistirao da počnemo što pre? Jer moram u Tužilaštvo da dam izjavu jer me lično Milivoje Katnić krivično goni. Znate li da je Predrag Bulatović u 11 sati isto u sudu? Mi smo svesni da je manja šteta da koji dan još sačeka promena TS, da bi bilo kvalitetno izabrani ljudi i nefunkcionisanje izvršne vlasti je mnogo problematičnije u ovom momentu. Ne ucenjujte u političkom smislu, jer ne postoji u političkom sistemu samo URA. Ne može 5 odsto građana da ucenjuje celu Crnu Goru. Morate to shvatiti“, kazao je Radunović.

Na to je reagovao poslanik Miloš Konatar iz URA-e koji je rekao da "oni nikoga ne ucenjuju" i da je "URA za dogovor".

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading