MEDOJEVIĆ GRMI Ne možemo da čekamo Brisel, spremna velika integracija na Balkanu
Printscreen

 

- Otvoreni Balkan su evropske integracija na Balkanu, jer ne možemo da čekamo Brisel. Mi treba da ubrzamo EU integracija na Balkanu - poštujući vrednosti EU - slobodni protok ljudi, roba, kapitala. Balkan balkanskim narodima. Dogovor i saradnja umesto sukoba. Samo jako - poručio je Medojević.

 

 

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se juče sa premijerom Albanije Edijem Ramom i zamenikom premijera Severne Makedonije Nikolom Dimitrovom, gde je u okviru inicijative Otvoreni Balkan, u Palati Srbija održan trilateralni sastanak predsednika Srbije Aleksandra Vučića sa premijerom Albanije Edijem Ramom i zamenikom predsednika Vlade Severne Makedonije Nikolom Dimitrovim.

Vučić, Rama i Dimitrov su razgovarali sa predstavnicima kompanija iz Srbije, Albanije i Severne Makedonije, kao i sa predstavnicima Atlantskog saveta.

 

 

Vučić je istakao da su održani dobri i važni razgovori o zajedničkim projektima i daljem razvoju odnosa u okviru inicijative Open Balkan.

- "Otvoreni Balkan" smatramo izuzetnom inicijativom, a ona je napravljena zbog ljudi koji žive u svakom od naših gradova - istakao je predsednik Vučić na konferenciji za medije.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading