MILAN KNEŽEVIĆ SE HITNO OGLASIO Trese se Crna Gora, lider DF raskrinkao veliku laž
Foto: Alo!

"U nedostatku argumenata i potpuno razgolićen nepobitnim dokazima o svojoj nameri da prikrije tragove koji vode do Mila Ðukanovića i Duška Markovića, a koji se odnose se na aferu prisluškivanje, Milivoje Katnić je izrekao brutalnu neistinu da sam odao tajne podatka na sednici Odbora za bezbednost i odbranu", poručio je Knežević Katniću, prenosi RTCG.

Knežević tvrdi da su tajne podatke sa sednice Odbora za bezbednost i odbranu objavile podgoričke Vijesti i izražava sumnju da ih je Milivoje Katnić plasirao i uverenje da će istina biti obelodanjena nakon nezavisne istrage novog tužilaštva.

On je pozvao nadležne organe da pokrenu istragu o tome kako su se u Vijestima pojavile informacije sa sednice Odbora uz "filovane spinove kako bi se skrenuo pravac istrage sa Mila Ðukanovića i Duška Markovića".

"Ako sam ja obelodanio tajne podatke, kako tvrdi SDT, a tvrdim da nisam, pozivam Milivoja Katnića da se odmah pokrene postupak protiv mene i (obećavam) da se neću pozivati na poslanički imunitet. Vreme je za pravdu, ali i da vidimo ko je špijun i ko izdajnik Crne Gore. Za sebe i za svoju porodicu znam da to nismo", zaključio je Milan Knežević.

Specijalno državno tužilaštvo saopštilo je ranije danas da je glavni specijalni tužilac Milivoje Katnić poručio da više neće prisustvovati ni učestvovati u radu skupštinskog Odbora za bezbednost i odbranu, kojima predsedava predsednik ovog odbora, poslanik i jedan od lidera DF Milan Knežević.

Kao razlog za to se navodi da je "Knežević na danas održanoj konferenciji za novinare izneo detalje sa jučerašnje sednice tog skupštinskog tela" čime je, kako se tvrdi, "ugrozio postupke koji se vode pred Specijalnim državnim tužilaštvom".

Komentari (0)

Loading