KOLIMA NA BEBU (1) I RODITELJE Baranin udario kolica na pešačkom prelazu
Foto: Alo!/M. Š.

Jednogodišnja beba na koju je u nedelju vozilom marke Reno naletio vozač I.K. iz Bara nije povređena, potvrdio je novinarima rukovodilac Osnovnog državnog tužilaštva Radovan Đurišić.

Da li će protiv Baranina biti podnešena prekršajna prijava ili kvalifikovati krivično delo tužilac će se izjasniti nakon što se dostave svi neophodni spisi.

- Došlo je do kontakta između vozila i kolica u kojima se nalazila beba od godinu dana. Bez vidljivih povreda, dečak je prevezen do Hitne pomoći. U slučaju da je beba povređena radi se o krivičnom delu, a ako nije protiv vozača će biti podneta prekršajna prijava - kazao je Đurišić.

On je istakao da je policija odmah uradila alkotest, ali da su, iako na dregeru nije registrovano prisustvo alkohola u krvi, uzeti krv i urin radi dodatnih analiza.

Kako je ranije kazao otac M. L., do udesa je došlo u trenutku kada je sa detetom i suprugom N.L., prelazio preko pešačkog prelaza.

- Iz pravca "Varadera" tada je neodgovarajućom brzinom naletio vozač marke "reno megan", a kada nas je ugledao skrenuo je sa svoje kolovozne trake na ostrvo i zelenu površinu, udario prednjim branikom u dečija kolica, koje je od udara odbacio više od 20 metara od mesta kontakta.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading