BRUKA Zdravko Krivokapić za pregovarača sa EU imenovao zaljubljenika u lik i delo Mila Đukanovića!
Foto: Facebook

Zdravko Krivokapić za pregovarača sa EU vezanog za informatiku imenuje Željka Đukića, zaljubljenika u lik i delo Mila Đukanovića.

Premijer imenuje za tako odgovornu funkciju osobu koja je radila kao saradnik u preduzeću Franca, koja je direktno povezana sa DPS-om. Ekspert u Franci imenovan za eksperta za EU integracije. Bilo bi smešno, da nije žalosno kako Vlada Crne Gore nastavlja da vara javnost i građane koji su glasali za promene.

Naime, premijer Zdravko Krivokapić je na mesto novoimenovanog člana Radne grupe za pripremu i vođenje pregovora o pristupanju Crne Gore Evropskoj uniji za oblast pravne tekovine Evropske unije koja se odnosi na pregovaračko poglavlje 10 – Informatičko društvo i mediji postavio Željka Đukića.

Željko Đukić je, za šta je premijer očigledno mislio da javnost nije upućena, produžena ruka DPS i aktivni poštovalac lika i dela Mila Đukanovića.

Postavlja se pitanje kako premijer, kao neko ko za sebe kaže da je blizak crkvi, može da za svog saradnika postavi nekog ko je deo politike kojoj je primaran udar na SPC i sve njene vernike.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading