MEDOJEVIĆ OTKRIVA Postoji samo jedan način za izlazak iz krize
Foto: Ilustracija

“Neodrživa je Vlada u kojoj ministar policije nije lojalan premijeru i u kojoj Premijer ne može da smeni svog službenika sa pozicije direktora policije. Upravljanje državom od strane vlasnika drugorbijanskog tabloida VESTI dovelo je do paralize svih institucija sistema i duboke političke i bezbednosne krize”, smatra on.

Medojević ističe da ako premijer ne može da uspostavi funkcionalni autoritet u Vladi, onda je vreme da podnese ostavku i otvori prostor za rešenje krize.

“Slaba Vlada i premijer bez autoriteta dovodi zemlju u opasnu situaciju da se politički procesi odvijaju spontatno i bez kontrole. Mafija neće sediti skrštenih ruku i sigurno će iskoristiti ovaj institucionalni nered i haos da ostvari svoje ciljeve”, precizirao je on.

“Ugrožen je mir i stabilnost i ustavni poredak. Krivokapić ne može da nosi toliko teret na svojim plećima. Vreme je da ode. Stanje u zemlji zahteva ozbiljne, hrabre patriote i državnike koji bi napravili opšti društveni konsenzus oko vitalnih nacionalnih interesa i obezbedili neophodnu političku volju za radikalne reforme i obračun sa DPS mafijom”, zaključio je Nebojša Medojević na svom Facebook profilu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading