Knežević: Medijski reketaš i berzanski iluzionista Željko Đilasov Ivanović treba da bude predmet nezavisnog tužilaštva!
YT/B92 TV

Kolumnista drugosrbijanskog tabloida "Vesti", samoproglašeni Vasojević iz okoline Kraljeva koji ne može preboleti što nije rođen u Katunskoj nahiji, i to baš u Bajramovici, abortus Mila Đukanovića, otac Pozitivne, očuh Ure, po nalogu svog novog gazde Dragana Đilasa, čini sve ne bi li DPS priključio na respirator srpskih glasova koji su dominantno izvojevali avgustovsku pobedu, rekao je predsednik DNP-a i jedan od lidera DF-a, Milan Knežević u reagovanju na kolumnu Željka Ivanovića.

On je istakao da kad su dogovarali tužilačke zakone sa Dritanom Abazovićem to nije bila smetnja evropskim procesima, ali zato u mozgu ili nekom drugom delu tela Đilasovg Željka, dogovor sa Demokratama o rekonstrukciji Vlade predstavlja korak unazad, jer nikad nenajedeni kolumnista "čuva" njegovog brata“ Dritana dok ga ne đaoliše da ni ležaljke ne može izdavati, a kamoli s nekom Bond devojkom gledati zalazak sunca ispod suncobrana.

- Čovek koji je do pre godinu dana peškirom čistio južne delove leđa Dušku Markoviću u sauni hotela "Verde", čovek koji je prvi milion zaradio tako što ga je ukrao od Mila Đukanovića, medijski reketaš, berzanski iluzionista, građanin Beča, tlačitelj jarca iz Ruskih kula, zajedno sa članovima Prve familije treba da bude predmet nezavisnog tužilaštva, a ne da piše dijareične traktate za koje smatra da su vrhunac moralnog bitisanja - kaže Knežević.

On dodaje da ne može Đukanović biti predmet istrage, a Željko Đilasov Ivanović novi ministar rekonstruisane Vlade, jer su i jedan i drugi izgubili finansijsku nevinost na Britanskim devičanskim ostrvima i da zato kad mu se pomene reč "of šor", ovaj svojevrsni Dim od … zadrhti poput lečenog narkomana koji prođe pored haustora na kom piše "Milo".

- Lažući da DF prima novac od Putina i Aleksandra Vučića, ovaj Đilasov kolumnista optužuje samog sebe, jer smo samo u njegovo duboko grlo i južni deo leđa prosuli preko stotine hiljada evra od 2016. do 2021. A to znači, da ako ja idem u Lenjinov mauzolej na Crvenom trgu, Željko Đilasov Ivanović bi trebalo da bdi na mrtvoj straži pored Staljinovog groba i krikom prehlađenog ždrala recituje rane pesme Majakovskog - ističe Knežević.

Po rečima Kneževića o vezama s Rusima upravo je najpozvaniji da govori Željko Đilasov Ivanović kojeg je Milivoje Katnić optužio da mu je stiglo 400.000 evra direktno iz Rusije s ljubavlju, ali će i to svakako biti predmet istrage nezavisnog tužilaštva, kao što će predmet istrage biti i Katnićeva tvrdnja da su Đilasov kolumnista i Miško Perović ukrali četiri miliona evra preko određenih firmi u periodu pre privatizacije CKB – a.

Knežević dodaje da je zato "of šor" patrijarh i bio na večeri kod Tajnovidca iz Bajramovice, a na meniju su izgleda bile marinirane optužnice protiv Druge familije, koje savremenik Pontija Pilata bez udaljene sumnje drži u tegli koju je skrio u fugovanim podzidovima bajramskog zavičaja i da zato između ostalog Milivoje Katnić večeras gostuje na drugosrbijanskoj televiziji "Vesti" kako bi još jednom bljesnuo u punom sjaju svog arhaičnog uma, dok će Željko Đilasov Ivanović sa čiuvavom na ramenu posmatrati ovaj postbiblijski spektakl i slati poruke Dušku Markoviću kako je vreme da napusti brod koji tone i povede mlade lavove DPS – a u zelenu savanu URE.

- I treba da šalje poruke Dušku Markoviću, jer dok je Ivanovićevo duboko grlo bilo začepljeno našim evrima, u međuvremenu je radnicima smanjivao plate, izbegavao plaćanje poreza i doprinosa, i od istoga Markovića dobio reprogram reprograma ili narodski saopšteno oprost poreskog duga od 700 hiljada evra, što predstavlja školski primer krivičnog dela iz privrednog kriminala - kaže Knežević.

I dodaje da je onda posle avgustovske pobede zahvaljujući srpskim glasovima uvalio svoje naturščik novinare u Vladu, koji su poput marokanskih skakavaca okupirali i bidee u Karađorđevoj ulici. Pritom, ne oseća nikakvu nelagodu što ti ljudi parazitiraju na osnovu 133.275 glasova koalicije "Za budućnost Crne Gore", čak naprotiv, doživljava ih kao nižu vrstu koja treba da služi njegovoj zadnjici za koju misli da je mozak.

- I još nam Željko Đilasov preti izborima, i neka preti, jedva čekam da se potrkamo, samo ga molim da ovog puta izađe sa svojim imenom i prezimenom, i da oseti nepodnošljivu lakoću svoje ljudske ništavnosti. Naravno, pod uslovom da pre toga ne završi u zatvoru, jer ako Milo mora u zatvor, mora i Željko Djilasov, makar ležao na mom krevetu - zaključuje Knežević u svom reagovanju.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading