MEDOJEVIĆ OGORČEN Ova Vlada je slaba, konfuzna, mlitava, kukavička, nesposobna i dezorijentisana!
Printscreen


„Vlasnici Vijesti , polazeći od svog poslušničkog i sluganskog mentaliteta, nikako ne mogu da prihvate da u politici postoje i slobodni ljudi koji služe svom narodu i svojoj državi“, napisao je na svom profilu Nebojša Medojević, jedan od čelnika DF-a.

 Za Vlasnike Vijesti, dodaje on, nezamisliva je Vlada sastavljena na osnovu slobodno izražene volje GRAĐANA. Oni potcjenjuju i mrze sve birače koji ne glasaju za njih. Oni nacistički smatraju da su tri njihova poslanika važnija i bitnija od 38 poslanika. Iz toga se izvodi i njihov naći mentalitet. 10 puta je važniji birač URE , nego birači svih ostalih. Vlasnici Vijesti sebe smatraju višom rasom , koja jedina mora da vodi državu. Rasizam. Nacizam.

Uz pomoć „nekih“ iz Crkve, tajkuna zavisnih od šverca i trećerazrednih sreskih špijuna formirana je Vlada koja ne isporučuje biračima obećanja iz kampanje, tvrdi predsjednik PzP-a Nebojša Medojević. 

Kako je kazao, deset puta je važniji birač Građanskog pokreta URA, nego birači svih ostalih.

– Vlada DF-a će biti demokratska i procrnogorska. Nijedan građanin, a posebno nijedan narod neće biti diskriminisan i stigmatizovan. Odgovaraće samo građanima Crne Gore, a posebno onima koji su nam dali glas na izborima. Njima smo dužni da ispunimo obećanja data u kampanji. Nama su svi građani jednaki i ravnopravni. Mi ne tražimo ništa više od onoga što su nam građani dali na izborima. Mi smo, dakle demokrate, slobodni ljudi, patriote i Evropljani. Takve Vlade danas imaju sve demokratske i civilizovane zemlje sveta. Poštovanje izborne volje građana je temelj demokratskih političkih sistema- poručuje Medojević.

Prema njegovim rečima, kakva će biti unutrašnja i spoljna politika Vlade, odlučiće građani glasanjem na izborima.

– Prošle godine građani su glasali za promjene vlasti i promene politike. Vlada je morala biti formirana na bazi izbornog rezultata, jer tako funkcioniše demokratija. Nažalost, narod je prevaren, obmanut i zato je ova Vlada slaba, konfuzna, mlitava, kukavička, nesposobna i dezorjentisana. Ovako više ne ide- smatra Medojević.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading