ĐILASOV UREDNIK IVANOVIĆ U VIJESTIMA NAPAO VUČIĆA I DF Osvanula kolumna puna mržnje! Srbe uporedili sa NACISTAMA!
FOTO TANJUG/ JADRANKA ILIC

 

Đilasov urednik Željko Ivanović je u novinama Vijesti, koje su kupili lider Stranke slobode i pravde i Dragan Šolak, napisao kolumnu punu mržnje prema Srbima u Crnoj Gori.

Naime, on je Demokrastki front uporedio sa nemačkim AFD čime je hteo da poruči da su Srbi u Crnoj Gori koji su izvojevali pobedu nad Milom Đukanovićem nacisti koji nisu dobrodošli.

"Po nemačkim standardima. Po našim, AFD vam je nešto mnogo bliže političkom centru nego nešto nalik DF-u. Jedino što im je zajedničko jeste da ih finansira Putin. Istina, postoji osnovana sumnja da je DF u međuvremenu prešao na kasu Aleksandra Vučića, što ne znači da i tamo nema po koja rublja", rekao je Željko Ivanović, Đilasov urednik za novine Vijesti.

ĐILASOV UREDNIK IVANOVIĆ U VIJESTIMA NAPAO VUČIĆA I DF Osvanula kolumna puna mržnje! Srbe uporedili sa NACISTAMA!

Printscreen

 

U istom tekstu Željko Ivanović, koji "igra" kako Đilas svira napada predsednika Srbije da zajedno sa predsednikom Rusije, Vladimirom Putinom pomaže Srbima u Crnoj Gori.

On je izrazio zabrinutost da će Milova Crna Gora skrenuti sa NATO puta koji Dragan Đilas i svi njegovi podanici i istomišljenici zastupaju.

Podsetimo, svojevremeno je gore pomenuti Željko Ivanović uhvaćen na tajnom sastanku sa Draganom Đilasom.

Tajkun i lider Stranke slobode i pravde Dragan Đilas kupuje medije da bi mu postavljali podobna pitanja, a to potvrđuje i fotografija na kojoj su lider SSP i novinar Željko Ivanović, više o tome pročitajte OVDE.

Željka Ivanoviću i "drugoj familiji" je bitno da besprizornim lažima i sa neskrivenom mržnjom napadaju SPC, DF, Srbiju i Aleksandra Vučića.

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Jovana

08.10.2021 06:54

Kako je tužno kad radi para i vlasti kojom možeš da skrivaš svoje mahinacije, mrziš i pljuješ svoj sopstveni narod. Onaj narod u kome si ponikao, sa kojim si živeo, radio, školovao se, družio se. Onaj koji je tvoj i koji govori jezikom tvojim i tvojih predaka. Kako je tužno sve to izdati i odreći se tog bogatstva radi sticanja materijalnog bogatstva. Tužno, ne samo za Đilasa već i sve ostale slične njemu.