MEDOJEVIĆ UPOZORAVA: DPS je opasan kancer, treba ga hirurškim putem ukloniti!
Foto: Ilustracija

“Đukanović je tokom svoje 30-ogodišnje vladavine privatizovao (čitaj opljačkao) nacionalnu imovinu, inficirao korupcijom institucije sistema i razorio moral nacije.Poštenje,rad,porodica,znanje, patriotizam su postale društveno neprihvatljive vrijednosti, a sklonost kriminalu i korupciji poželjan oblik ponašanja”, ističe on.

Medojević smatra da je DPS opasan kancer u društvenom, državnom i političkom organizmu Crne Gore.

“Kancer treba hirurškim putem ukloniti iz našeg organizma, ako želimo da Crna Gora preživi.Zato su nam potrebne brze, radikalne i efikasne akcije”, precizirao je on.

“Vanredno stanje, suspenzija zakona koje je mafija usvajala da bi ih štitili i hapšenja vodećih članova mafije. Dokaza ima dovoljno, a kada svi vide da sa državom nema šale i da je narod birao vlast da služi njima, a ne mafiji, pojaviće se veliki broj zaštićenih svjedoka i svjedoka saradnika, koji će za blažu kaznu „propjevati” o zlodjelima šefova”, kazao je Medojević.

On navodi da je izgubljeno dragoceno vreme posle pada DPS-a sa vlasti. Đukanović je dobio godinu dana da uništi dokaze, prebaci svoj novac i imovinu van zemlje, proda imovinu, sakrije vlasništvo, skloni dokumentaciju.

“Svaki dan oklijevanja, praznih priča, populističkih demagogija, ucena od strane vlasnika Vijesti, je još jedan izgubljeni dan za ovaj narod i državu”, precizirao je Medojević.

“Crna Gora i kancer DPS ne mogu oboje preživeti. Ja navijam za Crnu Goru”, navdi on.

Medojević ističe da se sa DPS mafijom ne pregovara.

“Nema kohabitacije sa DPS mafijom.DPS mafija je pobijeđena na izborima, i narod od nas traži njenu DEMONTAŽU”,navodi on.

“Je li opasno? Jeste! Mora li se? MORA! Mi ili On”, zaključio je Medojević.

Komentari (0)

Loading