KOMITE NAJAVLJUJU NOVO USTAŠKO ORGIJANJE "Podrška našem ocu nacije, našem Milu Đukanoviću"
Foto: Printscreen

“Crnogorsko proljeće, slobodni građani Crne Gore svih vjera, vas pozivaju: Crnogorke, Crnogorci, Srbi, Hrvati, Muslimani, Albanci, Bošnjaci, svi kojima je Crna Gora na srcu, koji bdijete nad njom i strijepite od fašizacije, klerikalizacije, tihe okupacije, prijetnje po fizičku, biološku i materijalnu egzistenciju, totalne razgradnje zdravstva, školstva, nauke, kulture, sporta, zatiranja svega crnogorskog i nesrpskog i nesvetosavskog koji traju od 30. avgusta prošle godine, spremajmo se.

Uskoro najmasovniji skup u Podgorici”, ističe se u najavi.

Kako su dodali, o datumu i vremenu ovog veselog okupljanja javnost će biti uskoro obaviještena.

Milo među svojima

“O trajanju – do konačnog raspisivanja izbora ili formiranja vlade sastavljene od poslanika crnogorskog bloka sa poslanicima manje brojnih naroda i jednim ili više časnih pojedinaca iz sadašnje pozicije, ako je ijedan preostao. Crna Gora je vječna dok su joj đeca vjerna. Svi u Podgoricu, vakat je! Nemaš izgovor! Da se spasi što se spasit može. Za spas naše đece i njihove budućnosti”, poručuju oni.

KOMITE NAJAVLJUJU NOVO USTAŠKO ORGIJANJE

Foto: Printscreen

 

Takođe, njihova „braća po ideji“, koji su organizovani u grupi „Komite – Za pravo,čast i slobodu Crne Gore“, bili su malo konkretniji, pa su najavljeni skup označili kao protest podrške, kako su istakli, ocu nacije Milu Đukanoviću.

„Podrška našem predsjedniku Milu Đukanoviću. Našem ocu nacije, našem utemeljivaču crnogorstva“, poručuju, između ostalog, oni.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading