CRNA GORA ZGROŽENA Miraš Dedeić "rukopolaže" satanistu za "sveštenika" svoje sekte
Foto: Fejsbuk

Dedejić će sutra oponašati liturgiju u crkvi „Svetoga Ivana Crnojevića na Cetinju s početkom u 10 časova“, najavili su iz te organizacije.

Podsetimo, Poleksić je muž Mirne Nikčević i satanista. Naime, kako su ranije pisali mediji, istaživajući bizarni kult poznat kao „Odred devet uglova“ koji okuplja „samoprozvane naciste i pritom propagira prinošenje ljudskih žrtava, pedofiliju i silovanje“, ovaj istraživački trio otkrio je jedan njihov odeljak, tkz.„ Ložu astralnih kosto-glodara“.

CRNA GORA ZGROŽENA Miraš Dedeić

Foto: Fejsbuk

 

 

Ono što je zaprepastilo ove istraživače jeste činjenica da je sedište ove lože u Crnoj Gori, ali još više to da su njene vođe dve „politički uticajne osobe“ – Mirna Nikčević i Nikola Poleksić.

Odanost nacional-socijalističkim idejama i antihristu Nikola Poleksić i ne krije, pa je tako javno dostupan (na engleskom jeziku) intervju u kojem on iznosi sva svoja sektaška mišljenja, ali isto tako i niz objava u kojima nedvosmisleno opravdava lik i delo Adolfa Hitlera, pa čak i prevodi hvalospeve Hitleru iz knjiga koje je napisao vođa sekte kojoj pripada, Dejvid Vjat.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading